גם אני פעם לא הבנתי את זה,אישית אני לא יכולה להבין אמא שככה חופשי מעלה את תמונות הילדים שלה ברשת חשופים לכל באי העולם..
לא משנה אם זה הצלמת \ אמא שנתנה אשור פרסום תמורת הנחה כלשהי..
אבל בסדר זכותו של כל אחד לחיות כרצונו..
תראה בהודעות הקודמות רשמו לי שיש אפשרות בתצוגה הישנה לסנן תמונות@שלמה זית אני מסכים איתך, זה לא תקין שאני צריך לדפדף את כל התמונות האלו כדי להגיע לשירשורים אחרים.
מי שלא מבין בצילום/אומנות לא יכול להבין את ההנאהמישו יכול להסביר לי מה הטעם של כל מיני אנשים ונשים שמעלים את התמונות של הילדים שלהם עם כל מיני כותרות מפוצצות,
האם זה כדי לקבל תגובות כמה הילדים שלהם חמודים או סתם משעמום? פשוט זה כבר ניהיה מציק לדפדף ולדפדף !!!
פורום פרוג נועד במקור למקצועות העיצוב (וצילום בתוכם).העניין שזה קופץ בעמוד הראשי עם התמונה ,
אולי אפשר להטמיע את התמונה בתוך ההודעה עצמה ?
ואם זה עניין מקצועי למה זה צריך להיות מפורסם לכולם.
יש ביקורת וכללים ולא נצמדים לגילטרדתך במקומה מונחת,
הנמשל מאוד מובן,
לא מוטרד מתמונה של ילדה בת 8 מטריד אותי הטרטור בלגלול את העכבר
וכמובן מטריד אותי לתת לגיטמציה לפרסם ילדות עד גיל 12 שאולי נראות כמו בת 16 והנה הפכנו לפורום חילוני
אם לא נשים גדרות מיד נגיע לתהום..
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים