דרוש מידע תופעה מוזרה של העלאת תמונות תינוקות לציבור הרחב

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אישית אני לא יכולה להבין אמא שככה חופשי מעלה את תמונות הילדים שלה ברשת חשופים לכל באי העולם..
לא משנה אם זה הצלמת \ אמא שנתנה אשור פרסום תמורת הנחה כלשהי..
אבל בסדר זכותו של כל אחד לחיות כרצונו..

• הוסף לסימניות
אישית אני לא יכולה להבין אמא שככה חופשי מעלה את תמונות הילדים שלה ברשת חשופים לכל באי העולם..
לא משנה אם זה הצלמת \ אמא שנתנה אשור פרסום תמורת הנחה כלשהי..
אבל בסדר זכותו של כל אחד לחיות כרצונו..
גם אני פעם לא הבנתי את זה,
עד שעשיתי את זה, וראיתי שלא. קרה. כלום.
העולם ראה, חייך, לייק, החמיא והמשיך הלאה...
רגע אחרי אף אחד כבר לא זכר. (חוץ ממני..)
אני חושבת שהיום האינטרנט כ"כ רחב ועמוס מיני ים, שמה שרואים ברחוב ב'לייב' נדיר יותר ממה שרואים באינטרנט.
ז"א שאם את יוצאת עם ילדייך לרחוב וחושפת אותם לעיני כל באי עולם, את יכולה לעשות זאת גם ברשת.
אבל כמובן, לא חובה...

• הוסף לסימניות
@שלמה זית אני מסכים איתך, זה לא תקין שאני צריך לדפדף את כל התמונות האלו כדי להגיע לשירשורים אחרים. אולי יש אפשרות להטמיע את זה שרק מי שפותח את הנושא יראה את התמונה ולא כל מי שמדפדף באתר.

• הוסף לסימניות
@שלמה זית אני מסכים איתך, זה לא תקין שאני צריך לדפדף את כל התמונות האלו כדי להגיע לשירשורים אחרים.
תראה בהודעות הקודמות רשמו לי שיש אפשרות בתצוגה הישנה לסנן תמונות
ולעצם הענין שאפשר להעלות תמונות עד גיל 12
חושב שזה פירצה כי מה נעשה בילדה בת 12 שנראת כמו בת 16 וכו' וכו'
ולכן חייבים לעשות גדר כי הגילאים מתחילים לטפס, ומה שהיה פעם תינוקות היום זה כבר ניהיה ילדים בני 8
אולי אנשים יבינו שיש מושג של "צנעת הפרט" בלי קשר לגדרי הלכה או פורום של מה מותר ומה אסור
בתקווה להבנה ושיתוף פעולה

• הוסף לסימניות
מישו יכול להסביר לי מה הטעם של כל מיני אנשים ונשים שמעלים את התמונות של הילדים שלהם עם כל מיני כותרות מפוצצות,
האם זה כדי לקבל תגובות כמה הילדים שלהם חמודים או סתם משעמום? פשוט זה כבר ניהיה מציק לדפדף ולדפדף !!!
מי שלא מבין בצילום/אומנות לא יכול להבין את ההנאה
בשביל מה אתה נכנס לפורומים האלו וסתם מתעצבן

• הוסף לסימניות
העניין שזה קופץ בעמוד הראשי עם התמונה ,
אולי אפשר להטמיע את התמונה בתוך ההודעה עצמה ?
ואם זה עניין מקצועי למה זה צריך להיות מפורסם לכולם.
פורום פרוג נועד במקור למקצועות העיצוב (וצילום בתוכם).
הפורומים האחרים הם הנספחים.
זה תואם להנחיית גדו"י שאינטרנט נועד בראש ובראשונה לשימוש מקצועי.

• הוסף לסימניות
טרדתך במקומה מונחת,
הנמשל מאוד מובן,
לא מוטרד מתמונה של ילדה בת 8 מטריד אותי הטרטור בלגלול את העכבר
וכמובן מטריד אותי לתת לגיטמציה לפרסם ילדות עד גיל 12 שאולי נראות כמו בת 16 והנה הפכנו לפורום חילוני
אם לא נשים גדרות מיד נגיע לתהום..
יש ביקורת וכללים ולא נצמדים לגיל
זה לא משרד הפנים פה.
אם יש תמונה של ילדה בנראות של נערה היא תמחק.

ניתן לדווח ב"דיווח שלילי" (והמנהלים יחליטו אם אכן ראוי למחוק)

אבל לא ימחקו תמונות של בנות 8! ולא לפי קריזות של משתמשים אלא אם אכן התמונה
לא תואמת את אופי הקהילה

בנוסף, תוכל להגדיר לעצמך סינון חזק שישמור עליך ממראות קשים אלו.

• הוסף לסימניות
מישהו כאן התבלבל

פרוג זה הבית המקצועי לאנשי מקצוע חרדים

בכל מיני נושאים-
צילום, עיצוב פנים, כתיבה יוצרת, עריכת וידאו, גרפיקה ומיתוג,
ועל הדרך גם פורומים לעזרה הדדית וסיוע.

אז כל אנשי המקצוע יכולים ומוזמנים להעלות את התוכן ואת העבודה שלהם
על מנת להיחשף לקהל יעד חדש וללקוחות פוטנציאלים.

מי שלא מתאים לא חייב לפתוח את האשכולות שיש להם מקדם -
'תנו לי ביקורת'
'להשראה'
'צילום אומנותי'
'מיתוג'
ועוד ועוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה