דרוש מידע תופעה מוזרה של העלאת תמונות תינוקות לציבור הרחב

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מישו יכול להסביר לי מה הטעם של כל מיני אנשים ונשים שמעלים את התמונות של הילדים שלהם עם כל מיני כותרות מפוצצות,
האם זה כדי לקבל תגובות כמה הילדים שלהם חמודים או סתם משעמום? פשוט זה כבר ניהיה מציק לדפדף ולדפדף !!!

• הוסף לסימניות
כל אחד בטוח שהתינוק שלו הכי חמוד בעולם, ומעניין את כולם,
ולא קולט שכל אחד מעניין אותו רק התינוקות הקרובים אליו.

• הוסף לסימניות
אם מציק לך אתה לא צריך להכנס לאשכולות הללו

התמונות הן להשראה... ליופי... להתפעל מהידע והמקצועיות של הצלמות...
אני אישית מאד נהנית !!
לרוב הילדים הם לקוחות של הצלמות עם אישור פרסום וממש לא ילדים שלהם עצמם.

ואם כבר אני תוהה על תופעה מוזרה שאנשים משועממים פותחים אשכול על כל כאב שיש להם בבטן והם חייבים לפרוק את התסכול שלהם החוצה...

• הוסף לסימניות
אז אולי הגיע הזמן להסביר את זה לאנשים, זה פשוט ניהיה כבר בגדר מציק ואולי כבר דוחה,
עכשיו אני רואה כבר תמונות של ילדות בת 8,
מה הגבול גיל בת מצוה אולי?
בבקשה מכם או מכן תאמינו לי שאף אחד לא מתעניין בתינוק שלכם וזה פשוט לא מעניין אף אחד, ומי שזה כן מעניין אותו אז קבלו את התגובה שלי
וואוו
פצצה
מהממם מושלם וכו' וכו'
אנא הסירו ממנו את המטרד הזה,

• הוסף לסימניות
אז אולי הגיע הזמן להסביר את זה לאנשים, זה פשוט ניהיה כבר בגדר מציק ואולי כבר דוחה,
בבקשה מכם או מכן תאמינו לי שאף אחד לא מתעניין בתינוק שלכם וזה פשוט לא מעניין אף אחד, ומי שזה כן מעניין אותו אז קבלו את התגובה שלי
וואוו
פצצה
מהממם מושלם וכו' וכו'
אתה לא חייב לפתוח כל אשכול.

• הוסף לסימניות
וואוו
פצצה
מהממם מושלם וכו' וכו'
אבל אותי זה כן מעניין!
אנא אל תורידו!
(ולפי הלייקים באשכולות שמגיעות בד"כ ליותר מ100 אפשר להבין שיש לזה ביקוש)

• הוסף לסימניות
מה נשתנה הבוקר הזה?
העולם נוהג כך ויש הרבה שנהנות ומועשרות מזה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
העניין שזה קופץ בעמוד הראשי עם התמונה ,
אולי אפשר להטמיע את התמונה בתוך ההודעה עצמה ?
ואם זה עניין מקצועי למה זה צריך להיות מפורסם לכולם.
פרוג מציג תצוגה של כל הפורומים, לפי תגובה אחרונה.
אז אם מישהו עכשיו עבר על אשכולות בקהילת הצלמים, וענה תגובה לכל אשכול, התצוגה תהיה כל האשכולות הנ"ל לפי זמן התגובה.
אם התצוגה הזאת לא נוחה לך, אתה יכול ללחוץ למעלה על אא"ר, ואז זה יכנס לך רק לאא"ר ולא תראה דברים אחרים.
או לחילופין להיכנס לקהילה שמדברת אליך.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
באפשרות תצוגה הישנה אתה לא תראה את התמונה בעמוד הראשי,
שם רואים רק את הכותרת.
אתה יכול לחזור לתצוגה הקודמת.

• הוסף לסימניות
אם זה מפריע לאדוני
אדוני מוזמן לעבור לתצוגת רשימה, בה לא רואים את התמונות במסך הראשי
1750666015482.png

• הוסף לסימניות
יש פורום נפרד לצילום תינוקות
אבל אתה נכנס לעמוד הראשי של פרוג ששם התצוגה אקראית לפי תגובה אחרונה (אגב אני מאד אוהבת את התצוגה הזאת, כך נחשפתי להרבה יוצרים מעניינים במיוחד בתחום הכתיבה)
אם אתה לא מעוניין לראות את כל זה תלחץ כאן:
1750666260301.png

וכך תגיע ישירות לחדשות ועידכונים

• הוסף לסימניות
התמונות הללו מועלות בפורום המיוחד.
מטבע הדברים כשמי מהאנשים שכן מעוניינים באשכולות הנ"ל מגיב באחד מהאשכולות, האשכול מוקפץ למסך ההודעות החדשות.
ואם למשל אחליט שלא מעניין אותי פורום חדשות?
פורום תחבורה? בגלל זה אדרוש מההנהלה להוריד את פורום תחבורה?

• הוסף לסימניות
יש בעולם תופעה מוכרת ונחקרת של "שרינג" - שיתוף שבה מעלים לרשת שיתופים מהחיים האישיים ובאמת מרתק לקרוא מחקרים על הגורמים וההשלכות (החמורות, יש לציין)
כאן בפרוג אין בכלל את התופעה הבעייתית הזו.
בפורום צילום שכל מטרתו היא לחלוק טכניקות רעיונות וביצועים, צלמות משתפות תמונות שהן צילמו ומטבע הדברים פעמים רבות אלו הילדים שלהם.
היו כאן בפרוג כמה וכמה אשכולות שהתלוננו שהתגובות לתמונות כאלו אינן מקצועיות כמו סוג עדשה, מיקום לוקיישן או איכות עיבוד, אלא תגובות שטחיות כמו מטורף מאמיייי ואין דברים כאלו, והתלונה הזו נכונה בכל תמונה שהיא.
אבל לומר שהעלאת תמונות של תינוקות וילדים בפורום צילום היא תופעה מוזרה ופסולה זה ממש מגוחך כי לכך נועד פורום צילום: לשיתוף צילומים.
ומבחינת חוקי הפורום מותר להעלות תמונה של ילדה עד גיל בת מצווה.
מי שמפריע לו רוחנית לראות תמונה של ילדה בגיל הזה, הוא לא משוטט בפרוג

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני נמצא בחסימה הכי מוגנת של נטפרי שלא נותנת לי להכנס לעדכוני מלחמה וחדשות בפורום פורוג

https://www.prog.co.il/threads/גיבסניות-בת-8.1067898/
לחדשות לא ולתמונות כן?
מוזר.

על כל פנים פרוג הוא פורום מקצועי למקצועות היוצרים / אומנים
זה שיש פה כל מיני תוספות חדשות ופרסומות על זה אפשר לתהות.

מי שלא מתאים לו לא חייב / צריך לגלוש בפרוג.

קהילת הצלמים היא קהילה נפרדת והאשכולות מרוכזים בפורום צילום בלבד.
ולא אמורים להציק לאף אחד שלא מתעניין בתחום.

כנל ציור, גרפיקה וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה