תופעה מעניינת

• הוסף לסימניות
פעם שניה שזה קורה לי:
המסך נהיה לי פתאום שחור כאילו מישהו השתלט עליו
בהתאמה אישית זה מראה כאילו זה מה שבחרתי
מה הסיבה?

• הוסף לסימניות
אולי לחצת בטעות על FN -F2
תלחצי שוב ואולי זה הסיבה אז זה יבטל את המצב של מסך כבוי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלאפון;1367541:
אולי לחצת בטעות על FN -F2
תלחצי שוב ואולי זה הסיבה אז זה יבטל את המצב של מסך כבוי...

סידרתי את זה ע"י שהגדרתי מחדש את התמונה
לחצתי על כל הלחצנים של F ואף אחד לא משחיר לי את המסך

• הוסף לסימניות
גם לי זה קורה לפעמים אחרי הדלקת המחשב (יש לך ווינדוס 8?) ושאלתי בפורום בזמנו, פרסומון ענה לי שפשוט צריך לבחור תמונה מחדש... אז כנראה שאין כאן "מזימת על" להשתלט לך על המחשב...
בכל אופן הייתי מציעה לך להעלות את השאלה בפורום "תוכנה, חומרה ורשתות".
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=147863

• הוסף לסימניות
מסך שחור

גם לי קרתה התקלה הזו וכשפניתי למתכנת שאני מכיר הוא הראה לי שבצד למטה רשום באנגלית שזו תוכנה לא חוקית של win... והוא התקין לי מחדש את חלונות ומאז הכל בסדר.(היו לי עוד באגים שהוא אמר שקשורים לזה כך שכדאי לבדוק!!!)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה