כללי תופעה מעצבנת!?

• הוסף לסימניות
שלחו לי עכשיו קובץ PDF מעוצב (לא אני עיצבתי) ובקשו ממני לערוך שינויים קלים בקובץ וברגע שאני פותחת את הקובץ באילוסטרייטור, אני נתקלת במחסום שאומר "הקובץ מוגן ע"י סיסמא, אנא הזן סיסמא", אין אפשרות ליצור קשר עם הגרפיקאי הקודם האם יש אפשרות לעקוף את התופעה המעצבנת הזאת?
תודה לכל המסייעים!!!:rolleyes:

• הוסף לסימניות
:D:D:D:D:D

הגרפיקאי הקודם היה חכם.

• הוסף לסימניות
אגב מה שאני הייתי עושה:
הייתי משטח את הקובץ לתמונה, ויוצר ממנו וקטורי בחזרה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י natittt;664007:
:D:D:D:D:D

הגרפיקאי הקודם היה חכם.
איך נהיים חכמים כמו הגרפיקאי הזה?
(במילים פשוטות, איך שמים סיסמא לקובץ?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;664022:
איך נהיים חכמים כמו הגרפיקאי הזה?
(במילים פשוטות, איך שמים סיסמא לקובץ?)
ככה

קבצים מצורפים

• 2011-11-15_194154.jpg
    KB 84.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
הבעיה היא כששולחים לעיתון או במקרה שרוצים להכניס לוגו לתוך פרסומת (בלי לגעת בלוגו)אין אפשרות להכניס אותו לאילוס/אינדיזיין. יש פתרון?

• הוסף לסימניות
אם הגרפיקאי הקודם שם סיסמא, כנראה שהוא לא התכוון שיערכו שינויים בקובץ ללא הסכמתו.
מהסיבה הזו, לא בטוח שמותר לך "לפרוץ" את הקובץ אפילו אם תמצאי לכך פתרון טכני.
תלוי מה היה ההסכם בין הגרפיקאי ללקוח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה