שואב שוטף תופעה שיש בשואב הנייד האם יש גם בשואב שוטף.

• הוסף לסימניות
יש לי שואב נייד של שארק. סבבה של שואב.
רק מה. הוא נחסם מהר . בטעות שאבתי קליפה של בצל/ חתיכה קצת גדולה של לחם או איזה חצי גפרור הוא נחסם ואז אני צריכה לפתוח מלמטה ולשחרר. קצת מעצבן להרים את כל הלכלולים הגדולים ברצפה ועדיף כבר לטאטא לפעמים
אני ממש רוצה לקנות שואב שוטף שמעתי על דרימי הרבה דברים טובים והוא לא יקר אנחנו עוברים לבית יותר גדול והרצפה של גם תהיה מבריקה.
האמת כבר הסתבכתי מכל האשכולות שיש כאן על שואבים שוטפים...כבר לא בטוחה מה לקנות חח בכל אופן זה סכום גדול ולא רוצה להתאכזב. אם יש לכם קישור של אשכול שיכוון אותי כי יש המון אשכולות
האם גם בשואב שוטף צריך להרים את כל הלכלולים הבינוניים? לא מדברת על לכלולים גדולים שודאי שזה יתקע אבל כמו שציינתי למעלה האם זה גם נתקע?
ואם נתקע משהו זה מסובך לפתוח?

עוד שאלה. מבחינת תחזוקה
האם שואב שוטף ידני פחות דורש תחזוקה משואב שוטף רובוטי? או הפוך? אני אחת שפחות מתמידה ואין לי כח עכשיו לתחזק עוד איזה משהו שיגרום לי כאב ראש :)

אשמח לעצתכם מנסיון

• הוסף לסימניות
סומבדי??

• הוסף לסימניות
לי יש שואב שוטף רובוטי של דרימי
הדגם הכי זול שנמכר באושר עד
בגדול מרוצה ממנו,
לכלוכים גדולים אני בוודאי מרימה מהרצפה
וקרה כמה פעמים שחתיכות לחם שלא הצליח לשאוב- הוא פשוט השאיר על הרצפה...
התחזוקה שלו מאוד פשוטה- אחרי שמסיים לשאוב את כל הבית, צריך רק לרוקן את האשפה לפח
אבל אני לא משתמשת בו לשטיפה אז אולי לכן זה מאוד פשוט אצלי...

• הוסף לסימניות
דרימי H14 אחלה שואב שוטף
ממליצה
התחזוקה שלו ממש פשוטה
בגדול לנקות כל פעם את המיכל של המלוכלכים כי אם לא זה מתאפש וזה פחות סימפטי....(וגם מוציא ריח)
וניקוי עצמי ממש פשוט וזה גם מייבש את המברשת אז חוסך כאב ראש של להוציא מברשת ולייבש..
ובקשר ללכלוכים, הוא שואב מצויין ,אולי פחות שקיות ניילון וכאלה שזה כן יכול לתקוע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה