נכתב ע"י ariels;575685:שימי לב מה קרה עם שפעת מקסיקו
שהפחידו את כל העולם איתה
את יודעת כמה כסף הרוויחו חברות התרופות על זה?
כל שנה נפטרים ל"ע יותר אנשים משפעת "רגילה" לעומת שפעת מקסיקו
לגבי צינונים ודלקות גרון
תפתחי דיון חדש ואסביר לך איך נפטרים לנצח מדלקות גרון
(אם עוד יש למישהו כח לשמוע אותי)
טוב,בעצם, לא צריך דיון, זה פשוט:
פעם אחת לא נותנים אנטיביוטיקה, ולא אקמול.
מורידים את הקמח הלבן וכל מוצרי החלב מהתפריט
נמנעים גם מבוטנים, מרגרינה, גלידה פרווה, ואולי עוד כמה דברים ששכחתי.
נותנים לילד פרוביוטיקה לשקם את הגוף שלו.
נותנים לו גם הרבה ויטמין C, מיץ תפוזים טבעי, פירות וירקות
מחזקים לו את מערכת החיסון עם אכיניציאה
אם הוא משתעל מקלים עליו עם סירופ.
עושים טיפולים טבעיים להורדת חום אם יש צורך, וזוכרים שחום הוא חלק ממנגנון הריפוי המופלא ש-ה' ברא בגוף שלנו.
זהו.
אפשר להיפרד מהדלקות.
(אני כל חורף הייתי עם אנטיביוטיקה כילדה, עד שהתמרדתי נגדה והפסקתי לקחת. ומאז אין לי דלקות גרון ב"ה, אלא אם כן אני חורגת מהתפריט, ואז בד"כ - כאב גרון קליל של יום יומיים, הגוף מתנקה, והכל מסתדר).
(וכן - מאז שאני אמא גם הילדים שלי גדלים כך, והכל בסדר, מעולם לא קיבלו אנטיביוטיקה מלבד ילד אחד פעם אחת, בגלל אזניים, וילד אחד בגלל פציעה ה"י)
במצב כזה אפשר לצפות שהילד יהיה בסדר גמור בחורף,
סביר להניח שפעם אחת יקבל התקררות לא מאוד רצינית, כי הגוף עדיין צריך להפעיל את מנגנון הניקוי שלו לפעמים.
וידוי -
אני באמת לא קונבנציונלית, אני מודעת לזה, אני מודעת לשזה שרוב האוכלוסיה מחסנת, נותנת אנטיביוטיקה לילדים, שותה חלב כי זה בריא(???) ונותנת אקמולי כשלילד יש חום.
אמא שלי משתגעת ממני.
אבל עובדה,
שאנחנו בקושי רואים את רופאת המשפחה ב"ה
הילדים עוברים בקלות יחסית את ההתקררות ההכרחית הנ"ל
לא יודעים מה זה אנטיביוטיקה ב-כ-ל-ל ב"ה
מי ששרדה עד כאן יכולה לצחוק עלי ועל הטרחנות שלי בכיף
זכיתם לקבל זוית ראיה קצת אחרת על החיים, לא נורא.
אם לא הייתה לי את ההסתכלות האינדיוידואליסטית הזו... ה' יודע איפה הייתי תקועה היום, אבל בטוח שלא הייתי גולשת פה בפרוג![]()
נכתב ע"י ariels;575685:שימי לב מה קרה עם שפעת מקסיקו
שהפחידו את כל העולם איתה
את יודעת כמה כסף הרוויחו חברות התרופות על זה?
כל שנה נפטרים ל"ע יותר אנשים משפעת "רגילה" לעומת שפעת מקסיקו
לגבי צינונים ודלקות גרון
תפתחי דיון חדש ואסביר לך איך נפטרים לנצח מדלקות גרון
(אם עוד יש למישהו כח לשמוע אותי)
טוב,בעצם, לא צריך דיון, זה פשוט:
פעם אחת לא נותנים אנטיביוטיקה, ולא אקמול.
מורידים את הקמח הלבן וכל מוצרי החלב מהתפריט
נמנעים גם מבוטנים, מרגרינה, גלידה פרווה, ואולי עוד כמה דברים ששכחתי.
נותנים לילד פרוביוטיקה לשקם את הגוף שלו.
נותנים לו גם הרבה ויטמין C, מיץ תפוזים טבעי, פירות וירקות
מחזקים לו את מערכת החיסון עם אכיניציאה
אם הוא משתעל מקלים עליו עם סירופ.
עושים טיפולים טבעיים להורדת חום אם יש צורך, וזוכרים שחום הוא חלק ממנגנון הריפוי המופלא ש-ה' ברא בגוף שלנו.
זהו.
אפשר להיפרד מהדלקות.
(אני כל חורף הייתי עם אנטיביוטיקה כילדה, עד שהתמרדתי נגדה והפסקתי לקחת. ומאז אין לי דלקות גרון ב"ה, אלא אם כן אני חורגת מהתפריט, ואז בד"כ - כאב גרון קליל של יום יומיים, הגוף מתנקה, והכל מסתדר).
(וכן - מאז שאני אמא גם הילדים שלי גדלים כך, והכל בסדר, מעולם לא קיבלו אנטיביוטיקה מלבד ילד אחד פעם אחת, בגלל אזניים, וילד אחד בגלל פציעה ה"י)
במצב כזה אפשר לצפות שהילד יהיה בסדר גמור בחורף,
סביר להניח שפעם אחת יקבל התקררות לא מאוד רצינית, כי הגוף עדיין צריך להפעיל את מנגנון הניקוי שלו לפעמים.
וידוי -
אני באמת לא קונבנציונלית, אני מודעת לזה, אני מודעת לשזה שרוב האוכלוסיה מחסנת, נותנת אנטיביוטיקה לילדים, שותה חלב כי זה בריא(???) ונותנת אקמולי כשלילד יש חום.
אמא שלי משתגעת ממני.
אבל עובדה,
שאנחנו בקושי רואים את רופאת המשפחה ב"ה
הילדים עוברים בקלות יחסית את ההתקררות ההכרחית הנ"ל
לא יודעים מה זה אנטיביוטיקה ב-כ-ל-ל ב"ה
מי ששרדה עד כאן יכולה לצחוק עלי ועל הטרחנות שלי בכיף
זכיתם לקבל זוית ראיה קצת אחרת על החיים, לא נורא.
אם לא הייתה לי את ההסתכלות האינדיוידואליסטית הזו... ה' יודע איפה הייתי תקועה היום, אבל בטוח שלא הייתי גולשת פה בפרוג![]()
נכתב ע"י mig;575901:ואני מכירה משהי כמוך, שהבת שלה נפטרה מדלקת אוזניים
שלא טופלה באופן קונוונציונאלי.
נכתב ע"י ליבי;575936:באמת? כמה זמן הייתה לה דלקת?
כי אני צריכה להלחם בשביל לקבל טיפות אוזניים לילדים. הרופאים כאן במכבי בעד הטבע...
ואם עדיין אתם רגועים מידי... הילד שבעטיו הוקם מעון "עלה" בבני ברק, היה פעוט בריא שלקה בדלקת אזניים שהגיעה עד למוח וגרמה לפגיעה מוחית בלתי הפיכה. מאז שהעובדה הזו נודעה לי למדתי לרוץ לרופא לבדיקה, ולא להסתפק בטיפטופי שמן זית. (גם על זה ממליץ הרופא, אבל תמיד בודק אם המצב דורש התערבות של אנטיביוטיקה, או שמספיק רק לאלחש את המקום)נכתב ע"י mig;576565:אם רופא אומר לא לתת זה משהו אחר, זה לאחר שהוא בדק וראה את המצב...
לעומת אני מכירה משהי שביתה אבדה את ההכרה מדלקת אוזניים וקיבלה אחרי זה אנטיביוטיקה שבוע בוריד.
בעיקר כנראה בגלל המקרה האחרון שהיה עם הנורופןנכתב ע"י pr;576622:כיוון שכולן כבר כתבו מכל הצדדים של הנושא את מה שאפשר לומר עליו (או לפחות עשירית מזה)
אשאל בנושא שעלה באופן צדדי - הנורופן:
מה עושים אם רק נורופן משפיע על הילד שלי, שלא יצטרך בעז"ה?
המסכן מאד סבל מאוזניים בשנה האחרונה.
אקמול לא הרגיע, לא הוריד חום, לא בפתילות ולא בסירופ (שהוא ממש מתעב אותו אגב)
נורופן - פלא פלאים.
למה הדעות עליו חלוקות?
אני מכירה תינוקת שהגיעה לאישפוז בגלל הנורופן.נכתב ע"י pr;576622:כיוון שכולן כבר כתבו מכל הצדדים של הנושא את מה שאפשר לומר עליו (או לפחות עשירית מזה)
נורופן - פלא פלאים.
למה הדעות עליו חלוקות?
המקרה שהוציא שם רע לנורופן היה כדלהלן: בחורה אחת לקחה לאחרונה נורופן כל ארבע שעות במשך שבוע. באופן מפתיע ביותר הכבד שלה קרס.נכתב ע"י pr;576622:כיוון שכולן כבר כתבו מכל הצדדים של הנושא את מה שאפשר לומר עליו (או לפחות עשירית מזה)
נורופן - פלא פלאים.
למה הדעות עליו חלוקות?
נכתב ע"י pr;576622:כיוון שכולן כבר כתבו מכל הצדדים של הנושא את מה שאפשר לומר עליו (או לפחות עשירית מזה)
נורופן - פלא פלאים.
למה הדעות עליו חלוקות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים