- הוסף לסימניות
מקבלקישור. כל דבר אחר לא תקף.
מקבלקישור. כל דבר אחר לא תקף.
החשש היחיד שיש, ומתועד, הוא מפני דלקת בשריר הלב, אצל גברים מתחת לגיל 40, בעיקר בגילאי 12-19, בשכיחות של 1 ל-10,000. בקרב ה-לא מחוסנים, תופעה זו דווחה אצל המחלימים מקורונה בשכיחות גבוהה יותר.ב"ה הוריי התחסנו בשלישיה וחוץ מתופעות לוואי של כאב וחולשה מרגישים טוב
נקווה שימשיך כך
אבל אני עדיין חושב שיש מה לחשוש
אתם לא חייבים להסכים
נוגדנים לא נלחמים באותם נוגדנים.אני חושבת שמקרה אחד לא אמור ללמד על הכלל. ברוך השם לא שמעתי על מקרים דומים, כך שלא נראה לי שעל סמך מקרה אחד יבקשו מכולם לבדוק נוגדנים.
מה גם שהעלות לבדיקת נוגדנים עולה כסף למערכת ולא ישלחו מיליוני אנשים לבדיקת נוגדנים.
חוץ מזה שכל מתנגדי החיסונים יחגגו על הנתון הזה, למרות שזו שטות גמורה. להיות חולה קורונה זה לעין ערוך חמור יותר מתופעות לוואי של חיסונים. אני מאוד מקווה שמדובר במקרה חריג. כתבתי את זה כאן כדי שכל אחד יעשה את השיקול שלו ויתייעץ לפני חיסון שלישי.
אגב, אני בטוחה שכל חיסון שלוקחים ממנו יותר מדי עלול לגרום לתופעות קשות, כי זה הגיוני שלאחר שהגוף קיבל נוגדנים ועוד נוגדנים הוא נלחם בנוגדנים. במקרה של חיסון כפול הגוף פשוט נלחם בעצמו....
17 שעותכמה זמן אחרי החיסון?
24 שעות? או פחות/ יותר?
תודה.
מישהו אמר לי שהוא ערך מחקר זוטא בין מכריו מחלימים שחוסנו, והתברר שמי שהיתה לו קורונה קשה גם את החיסון הוא חווה באופן קשה, ומי שעבר זה את זה בקלות כמעט לא הרגיש את החיסון. אם זה נכון, ודאי שעדיף לחוות את התופעות של החיסון.אולי עדיף קורונה וזהו?
רק אתם, מכחישי החיסונים, יודעים הכל.גם מי שמכיר את התיק הרפואי וגם רופא בכיר לא ידע אף פעם להגיד אם זה רק מהחיסון, גם מהחיסון או לא קשור לחיסון.
רפואה היא תחום אינסופי ומיסתורי שגם רופאים יותר לא מבינים בו ממבינים (תשאלי אותם כמה שאלות יש לרפואה שהם עוד לא מצאו תשובה)
בעבר ראיתי טבלה של משרד הבריאות עם נפגעי חיסון הקורונה, מחלות הרקע של הנפגע, ובטור השלישי- האם סביר שזה קשור לחיסון או לא.
כך שוודאי אין תשובה חד משמעית, לטוב ולמוטב.
אין לאן למהר יכול לומר מי שיש לו ביטוח צד ג'אין לאן למהר
חכו לעוד מחקרים ותוצאות.
עד היום מערכות הבריאות לא חששו מלפרסם את כל הפרטים שעליהם עושים מתנגדי החיסונים את הדאווינים שלהם, כך שלא מסתבר שדווקא כאן לא יעשו.אני חושבת שמקרה אחד לא אמור ללמד על הכלל. ברוך השם לא שמעתי על מקרים דומים, כך שלא נראה לי שעל סמך מקרה אחד יבקשו מכולם לבדוק נוגדנים.
מה גם שהעלות לבדיקת נוגדנים עולה כסף למערכת ולא ישלחו מיליוני אנשים לבדיקת נוגדנים.
חוץ מזה שכל מתנגדי החיסונים יחגגו על הנתון הזה, למרות שזו שטות גמורה. להיות חולה קורונה זה לעין ערוך חמור יותר מתופעות לוואי של חיסונים. אני מאוד מקווה שמדובר במקרה חריג. כתבתי את זה כאן כדי שכל אחד יעשה את השיקול שלו ויתייעץ לפני חיסון שלישי.
אגב, אני בטוחה שכל חיסון שלוקחים ממנו יותר מדי עלול לגרום לתופעות קשות, כי זה הגיוני שלאחר שהגוף קיבל נוגדנים ועוד נוגדנים הוא נלחם בנוגדנים. במקרה של חיסון כפול הגוף פשוט נלחם בעצמו....
אני מכיר משפחה שתמיד הקפידה על כל הוראות הרופאים,מכרים.
משפחה שמתנגדת לרפואה באופן כללי כבר שנים, מאלו שהמציאו את הזבל שעכשיו ממחזרים לכם לרגל הקורונה (הרופאים לא מבינים כלום, חברות התרופות משחדות במליונים וכו')
שני ידידים מבוגרים, גם מחותנים. לא התחסנו כמובן.
אחד כבר איננו, אחד נמצא עכשיו במצב קשה. יבדל לחיים ארוכים.
לא. רק אתם אוהדי החיסונים, יודעים הכול...רק אתם, מכחישי החיסונים, יודעים הכל.
פרופ׳ שרון אלרעי פרייס ראש שירותי בריאות הציבור ב׳רדיו 103׳: ״כרגע זו בהחלט מגפה של לא מחוסנים - אנשים בני 37 ו- 42 נפטרים בבתי החולים״.
שמחה שיש לי נגישות לעורכי המחקר עצמם. יש לי כמה שאלות. אפשר?אנחנו, אוהדי החיים, לקחנו רק לאחרונה שוב 2 מליון איש, בדקנו בצורה מסודרת מי קיבל תופעות לוואי ומי לא, והוכחנו שחור על גבי לבן שהחיסונים בטוחים לחלוטין.
לשמחתי חוסנתי לקורונה.רק אתם, מכחישי החיסונים, יודעים הכל.
הלא אין ספק שעלול להיות נזק מחיסון, בדיוק כפי שעלול להיות נזק מתרופה.
מי שמעדיף לא לתת אנטיביוטיקה כי הוא חושש שהנזק שלה עלול להיות רב על התועלת- אינו הופך למכחיש אנטיביוטיקה, ואפילו לא למתנגד אנטיביוטיקה. הוא הפעיל שיקול דעת ובחר את הבחירה שלו.
מסכימה איתך מאוד.שיקול דעת זה דבר טוב, כשיש מספיק ידע כמה בערך שוקל כל דבר.
ובן אדם שלא רכש ידע מפי מומחים, לא יכול להתהדר בשיקול דעת.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים