- הוסף לסימניות
שילך לילדים בטענות..............ומה אם היה שם נוסע נוסף שרצה לנסוע?
ולעניננו לא היה שם מישהו שרצה לעלות
כן היה מישהו שרצה לרדת והוא הבין
את התועלת העצומה הכרוכה בזה
והסכים לרדת תחנה אחת אחרי
שילך לילדים בטענות..............ומה אם היה שם נוסע נוסף שרצה לנסוע?
קורה...........חוצפנים יש בכל מקום...........אני נתקלתי בעשרות בנות סמינר עומדות על הכביש ליד התחנה, מה שלא מאפשר לאוטובוס לעצור צמוד למדרכה, ומחייב את כולם (גם קשישים ונכים) לרדת לכביש על מנת לעלות לאוטובוס.
כשביקשתי מהן לעלות על המדרכה (והסברתי למה) הן התעלמו ממני.
כנלוואו, אני גרה בעיר חרדית למהדרין, נוסעת הרבה באוטובוסים וממש לא מכירה את התופעות שאתם מדברים עליה
בטח לא בהיקף כזה
זה כנראה תלוי שעותוואו, אני גרה בעיר חרדית למהדרין, נוסעת הרבה באוטובוסים וממש לא מכירה את התופעות שאתם מדברים עליה
בטח לא בהיקף כזה
גם למעשי קונדס יש גבול ובעיקר זמן ומקום.הערת אגב לא זוכר בדיוק את הפוסט אבל כתב טלוויזיה חילוני שנסע בנסיעה הראשונה של הרכבת הקלה בגוש דן שיתף בתחושות שלו: כמובן שכל ילדי בני ברק השתובבו ורצו בין הקרונות צעקו שרו וכו' בהתחלה חשבתי איזה ילדים לא מחונכים חוצפנים וכו' תראו את הילדים החילוניים יושבים בשקט מתורבתים וכו' אבל אחרי רגע הבנתי לאיזה מצב אבסורדי הגענו ילד נורמלי בריא אמור לעשות מעשה קונדס הסקרנות הטבעית שקיימת בכל ילד אמורה לגרום לו לרוץ בין הקרונות ולהתפעל בשאגות שמחה, אבל במצב האבסורדי שבו כל הילדים שלנו (החילוניים) שקועים בפלאפון במשחקים ולא מוציאים את הראש לרגע להפעיל את הסקרנות הטבעית בצורה נורמלית התחלנו להתרגל לשקט...
נסעתי היום בקו 1 הבטתי סביבי לא היה ראש אחד פנוי כולם ראשם וקרבם בתוך הפלאפונים ילד מחונך הוא ילד שלא נותנים לו להוציא את הכוחות הטבעיים שלו לפועל שמכריחים אותו לשבת יפה באולם עם פפיון וסכין ומזלג ולסבול בשביל התדמית ילד שנמצא כל התפילה בבית כנסת הוא ילד שאבא שלו רוצה להרשים את כולם עם הילד המחונך שלו ולא לתת לו את מה שהוא צריך כן כן להשתובב בחוץ
לא שאני בא להצדיק אבל נראה לי שגם אנחנו קצת התרגלנו לזה וקצת מעדיפים את הילדים שלנו יושבים יפה במקום ורואים איזה סרט (חינוכי...)
אצל ההורים שלי וכך גם אני נוהג לא הכריחו ילדים לשבת ליד השולחן (ודאי לא כשהיו אורחים בשביל להרשים ולהתנפח...)גם למעשי קונדס יש גבול ובעיקר זמן ומקום.
אתה נותן לילד שלך לשבת על השולחן בליל שבת? למה לא? זה מעשה קונדס וזה טבעי וזה הגיוני וכו, לא?
אם אפשר להוסיף,בלתק
המצב במודיעין עילית הוא מחפיר
הן ילדים והן נערים מיש"ק
ההסבר הוא די פשוט
בעשור האחרון נירמלנו אנרכיה ואלימות
אין ערך לנזק לזמן של השני
אין ערך לנזק לרכוש ציבורי
אין ערך לכלי עבודה של חברות קבלניות
אין ערך לנזק לחנויות מסויימות
אין ערך לנזק למסכים מרצדים גם אם הם בבית הכנסת
וזה גולש לכל הכיוונים
מתגעגעים לימי העגלה המלאה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים