התייעצות תופעת הקמפוסים לאירוח בק"ס. האם יש מה לעשות כנגד זה?

• הוסף לסימניות
אדם שתוקע קמפוס אירוח גדול מול בנייני מגורים.
זה חוקי/הלכתי/מוסרי?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ככה זה בעיר שלנו.
מקימים לך בבניין כמה יחידות.
פותחים לך עסק מתחת לבית ולוקחים את החניה, לפעמים.
ילדים משחקים בחדר המדרגות ולפעמים הוא מתלכלך.
זה חלק מהעיר הזו.
הצפיפות והבלגן.
בתור אחת שגרה פה

• הוסף לסימניות
ככה זה בעיר שלנו.
מקימים לך בבניין כמה יחידות.
פותחים לך עסק מתחת לבית ולוקחים את החניה, לפעמים.
ילדים משחקים בחדר המדרגות ולפעמים הוא מתלכלך.
זה חלק מהעיר הזו.
הצפיפות והבלגן.
בתור אחת שגרה פה
אז אפשר לבוא אליכם באמצע הלילה ולהעיר את כל המשפחה "כי ככה זה כאן"?

• הוסף לסימניות
אדם שתוקע קמפוס אירוח גדול מול בנייני מגורים.
זה חוקי/הלכתי/מוסרי?
זה קרה בכמה מקומות עם אולמות שמחה, מה שעושים זה שמסכמים עם השכנים על שעות רעש וכו'
אם זה המצב אצלכם ולא פנו אליכם תפנו אתם אליהם עם איום שאם לא יגיעו איתכם להסכמים תפנו לתביעה
חוקי אם זה במסגרת חוק הרעש
מוסרי, כל אחד ועניינו, צריך לזכור שיום אחד בעז"ה גם אתם תצטרכו כזה דבר בשביל השבת שבע ברכות של הילד שלכם אז לא כדאי לכרות את הענף שיושבים עליו

• הוסף לסימניות
מבחינת החוק יש בעיה בהמון שטחים שהם מחוץ לצחום השיפוט של העיר ולעירה אין מה לעשות.
יש בעיה שאם העיריה או המנהל יתערבו אז יהיה בעיה של אכיפה בררנית על כל מיני מוסדות שכולם רוצים שהם כן יישארו בשטחים כאלה.

מבחינת בית דין וכד' לא ברור בכלל שהם עוברים על משהו ברור.
וההלכה לא מכירה ב"חוסם לי את הנוף" או "עושים רעש בשבת" בצורה פשוטה ולכן כמעט אי אפשר לסגור כזה מקום .

• הוסף לסימניות
ומה עם חסידות שהקימה בית כנסת והיכל טישים בניה קלה על החנייה בקצה הרחוב? (לא בק"ס) ממלקקי ראש העיר כנראה...
וכשאנחנו חוזרים מטיש חנוכה (עוד אחרי נסיעה) הם מתחילים את החגיגות עד אמצע הלילה... (כנל פורים וסוכות וכו') בקולי קולות עם מוזיקה רועשת... מי אמר שחייבים להתחיל טיש ב 11 בלילה?

על היחידות והבתי כנסת בחניות לא התלוננתי.. אבל מוזיקה רועשת כשאני צריכה להרדים ילדים זה מעבר לגבול היכולת שלי...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
ומה עם חסידות שהקימה בית כנסת והיכל טישים בניה קלה על החנייה בקצה הרחוב? (לא בק"ס) ממלקקי ראש העיר כנראה...
וכשאנחנו חוזרים מטיש חנוכה (עוד אחרי נסיעה) הם מתחילים את החגיגות עד אמצע הלילה... (כנל פורים וסוכות וכו') בקולי קולות עם מוזיקה רועשת... מי אמר שחייבים להתחיל טיש ב 11 בלילה?

על היחידות והבתי כנסת בחניות לא התלוננתי.. אבל מוזיקה רועשת כשאני צריכה להרדים ילדים זה מעבר לגבול היכולת שלי...
ואם תדברי איתם זה לא יעזור?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
הבעיה היא ברעש בלילות?
כי אז אפשר לפנות אליהם וברב המקרים הם קשובים.
אז זהו שיש לנו נסיון עגום איתם.
לגבי אולם שכבר יש להם, וגורם לרעש ולא מטופל בכלל.
עכשיו קיבלו תאבון לפתוח גם קמפוס.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
צריך לזכור שיום אחד בעז"ה גם אתם תצטרכו כזה דבר בשביל השבת שבע ברכות של הילד שלכם אז לא כדאי לכרות את הענף שיושבים עליו
אני בע"ה לא אשתמש "בדבר כזה" שגורם עוגמת נפש אדירה למשפחות רבות,
והכל בשביל בצע כסף.
עצוב לאן "אברך" מסוגל להידרדר כשהוא רואה קצת כסף מול העיניים...
מה שכן,
ברור לי שלא שייך ברכה בכזה דבר.

• הוסף לסימניות
אני בע"ה לא אשתמש "בדבר כזה" שגורם עוגמת נפש אדירה למשפחות רבות,
אם זה דבר שבאמת גורם עוגמת נפש למשפחות רבות נראה לי שאפשר לטפל בזה,
הבעיה שבדרך כלל רוב מוחלט של הציבור באזור מרוצה מקמפוס שכזה, וגם מאולם שמחות שיש באזור כי בסוף אנחנו צורכים את המוצר הזה.
(סתם לא הבנתי מה הבעיה בקמפוס? מילא אולם עושה רעש בלילה אבל קמפוס??)

• הוסף לסימניות
(סתם לא הבנתי מה הבעיה בקמפוס? מילא אולם עושה רעש בלילה אבל קמפוס??)
1. קבוצות של עשרות רבות של "נופשים" מתחת לבית, כל שבת = רעש בלתי נסבל עד לשעות המאוחרות של הלילה.
2. כמויות ענק של זבל, שהבונה כלל לא חושב שיש לו אחריות לטפל בזה. (באולם שבנה וקיים מספר שנים, הפיתרון שלו היה "לסחוב" מתקני אשפה מבניינים סמוכים...).
3. הוספת רכבים רבים בכל אירוע/אירוח. במקום שכבר עכשיו סובל ממחסור חמור בחניות לדיירים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת