תופעת טבע ושמה "פרסומון"

• הוסף לסימניות
בס"ד

באמצע פרויקט ענק, בשיא הלחץ, נדם לו המחשב הנייד באופן פתאומי.
מה עושים?
טכנאי.
לילה מאוחר. סוער בחוץ. אין סיכוי.
ובבוקר, יום שישי, בגשם זלעפות, מי יבוא? ובאיזה מחיר?
יאוש.
השעון דופק והמחשב נותר שחור משחור.
רגע. פרוג. פרסומון.
אבל אין מחשב.
שיחה קצרה לאחי, ומייל נשלח עם מספר הטלפון שלי.
אחרי חמש דקות הטלפון מצלצל:
תנתקי, תלחצי, תוציאי, תכניסי, טק טק טק, הכל עובד.
ככה.
דקה ורבע, בלי לסבך ובלי להסתבך.
וכמובן שבלי לומר מילה על תשלום.
תופעת טבע, אמרנו?
אין מילים!!!

• הוסף לסימניות
תקן לי השבוע את המחשב נייד

אמין וזול.

• הוסף לסימניות
כל מילה שאוסיף תהיה מיותרת...

פשוט מדהים להפגש עם אנשים שכאלו!

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף להנ"ל.

• הוסף לסימניות
אני חושב שכולם מצטרפים להנ"ל

• הוסף לסימניות
וואו, וואו וואו.
תופעות טבע קורות...
תודה רבה רבה, שמחתי לעזור ובפרט להוציא מהלחץ ומהמתח...

• הוסף לסימניות
לא תיקן לי מחשב אף פעם,
אבל סייע מכל הלב בנושאים שונים.

באמת ,שאפו.

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת להנ"ל
ממליצה בחום
שירות VIP סבלנות לכל השאלות והטרטורים
ומחירים מצויינים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה