תופרות, דרושה עזרה קטנטנה!

• הוסף לסימניות
לצורך כתיבה:
אילו משפטים של הערות בונות אומרת המורה בחוג לתפירה לתלמידותיה: תתפרי, תפרמי, נכון.
אני צריכה משפטים יותר מגוונים.
אשמח מאד לכל מי שתוכל לסייע, עם כמה שיותר מושגים מעולם התפירה, שגרתיים יותר ופחות.
תודה!!!

• הוסף לסימניות
התלמידה: אוף, אין לי סבלנות...
המורה: התפירה תלמד אותך להיות סבלנית...

התלמידה: אני רוצה כבר לתפור במכונה, למה לא תופרים במכונה כבר בשיעור הראשון?
המורה: ככל שתשקיעי יותר בתכנון הגיזרה ובהתאמתה למידותייך כשתתפרי לא תצטרכי לפרום ולכלות את זמנך בתיקונים, ותוכלי להתקדם במהירות לבגד הבא.

יש לי היום בצהריים שיעור אני אנסה לשים לב איזה הערות בונות אני אומרת לתלמידותי תוך כדי השיעור.
בתקווה שאני אכן אומרת;)

• הוסף לסימניות
מי שלא יודעת לפרום, לעולם לא תדע לתפור.

חני

• הוסף לסימניות
מה שאני הייתי אומרת למורתי בשיעורי תפירה חובה בביה"ס כתגובה על המשפט: לפרום ילמד אותך לתפור:

"לפרום יגרום לי להעיף את התפירה..." כפי שאכן קרה

• הוסף לסימניות
תופרת שלא יודעת לפרום, היא לא תופרת

• הוסף לסימניות
עת לתפור ועת לפרום

• הוסף לסימניות
ואני צריכה גם הערות יותר ספציפיות במהלך התפירה. כמו: "אל תלחצי עם הגלגלת מידי חזק".

• הוסף לסימניות
סבתי ע"ה היתה תופרת ותמיד אמרה: אם נדקרת סימון שיצא טוב בע"ה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה