דרוש מידע תופרות להתפקד..

• הוסף לסימניות
יצא לכן לקצר שרוולים של חולצות לבנות לגברים?
אם כן
אשמח לעזרתכן כיצד לעשות זאת במכונת תפירה הביתית
טיפים, שיטות , ואם יש סרטון הדגמה אז בכלל אני מסודרת.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
למה לא לקנות מראש חולצה עם שרוול אורך קצר יותר? 32-33 (ולא 34-35)

• הוסף לסימניות
את מתכוונת לקצר שישאר שרוול ארוך או להפוך לחולצה בעלת שרוול קצר?

• הוסף לסימניות
יצא לי
לקחתי חולצה שרוול קצר לדוגמא (כדי לדעת מה אורך שרוול רצוי)
גזרתי כמה סנטים יותר ועשיתי מכפלת כפולהכך:
התפר אמור להיות 2-3 ס"מ מהקצה (תבדקי בחולצה לדוגמא)
את צריכה לגזור את האורך הרצוי + 2/3 (לפי החולצה הנ"ל) + 1.5 (עוד 0.5 ס"מ אחרי התפר שיהיה לו על מה להתפס + 1 ס"מ של קיפול)
מקווה שברור

• הוסף לסימניות
יצא לי
את צריכה לגזור את האורך הרצוי + 2/3 (לפי החולצה הנ"ל) + 1.5 (עוד 0.5 ס"מ אחרי התפר שיהיה לו על מה להתפס + 1 ס"מ של קיפול)
מקווה שברור
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יצא לי
מקווה שברור
גם אני עשית כך
כשיש חולצה לדוג’ זה הכי קל וקצר

• הוסף לסימניות
אכן
חפת לא הולך היום בחולצות קצרות.
אכן, לכן זה פשוט וקל
חשבתי שהיא רוצה לקצר שרוול שמידי ארוך לה שהיהי קצת יותר קצר
ויש לקנות מראש חולצות עם שרוול ארוך ב2 מידות אורך (32-33 או 34-35)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה