תופרת שפישלה....

• הוסף לסימניות
מה הייתן עושות
אשמח לעצות מחכימות לפני שאני מדברת עם בעלת החנות
קניתי חלוק ובלחנות יש שירות ששולחים לתופרת פרטית תיקוני חלוקים - תמורת מחיר נוסף ונפרד מהחלוק.
בקשתי שיעשו לי מכפלת - המוכרת מדדה סימנה סיכות - הגיע בערך עד אמצע הסוליה של הנעלי בית השטוחות שלי...
אח"כ בקשתי ממנה להאריך לי בעוד ס"מ וחצי - המוכרת ממש התפלאה למה אני רוצה חלוק שיגע לי ברצפה...- אבל אני אוהבת חלוקים ארוכים, ורק מחשש שמא התופרת בטעות תקצר מידי...
הקיצר קבלתי אתמול את החלוק - והוא קצר! מגיע לי מעל הנעלי בית!!!
מה אני עושה עכשיו?
בטח התופרת תטעען שזה האורך שקבלה לתקן...
והמוכרת - בלחץ הזה בחנויות כאילו יכולה לזכור משהו... תטען שמה בקשתי סימנה...
ותכלס החלוק קצר - ובשבילי הוא ממש לא שימושי....
יש פה מקום להתעקש להתוכח - סה"כ אנחנו יום לפני ר"ה.....
לתקן את החלוק א"א - התופרת גזרה
זה רק להחזיר ולקבל חדש....

• הוסף לסימניות
אני דווקא מבינה את זה. 2 ס"מ באורך זה מאוד מאוד משמעותי (אני גם לא הייתי לובשת משהו שקצר מידי לטעמי)
ולדעתי, עצם זה שהחלוק לא רלוונטי בשבילך כרגע זה כבר שווה לגשת איתו לחנות
לפחות תגידי לה מה שקרה ושאת מוכנה לטפל בזה אחרי ראש השנה והלחץ...

• הוסף לסימניות
לדעתי אם היא תכניס את זה למכירה 99% שמישהי נמוכה יותר תקנה אותו. לפחות שינסו..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה