תופתעו

• הוסף לסימניות
גם צלמים עושים צילומי חוץ לחלאקה:)

קבצים מצורפים

• DSC_6439.JPG
    KB 154.9 · צפיות: 31
  • DSC_6302.JPG
    KB 147.6 · צפיות: 28
  • DSC_6188 (2).JPG
    KB 111.5 · צפיות: 26
  • DSC_6134.JPG
    KB 156.6 · צפיות: 34
  • DSC_6103.JPG
    KB 103.6 · צפיות: 37
  • הוסף לסימניות
אין מילים!!!!!!!

• הוסף לסימניות
הירוק והשמים היפים- מושלם.

• הוסף לסימניות
תמונות מדהימות ומלאות חיים
הכי אהבתי את הראשונה והרביעית

• הוסף לסימניות
תמונות מדהימות ומיוחדות!
לי באופן אישי חסר קצת אור מקדימה בחלק מהן, כדאי להבהיר לפני הדפסה כי בהדפסה זה ניכר יותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1629748:
תופתע,
רואים שזאת לא צלמת:)

במה זה מתבטא(מקצועית כמובן .לא תסרוקת וסטיילינג שאחרי כמה דקות של שובבות צריך לסדר ולחזור על הפעולה מידי כמה דקות זה כבר קשור למידת הרצינות והמודעות של ההורה. זה כבר גדול עלי אחרי הכל אני גבר:))

• הוסף לסימניות
וזה בדיוק הסיבה למה נשים צריכות לצלם ילדים::)

• הוסף לסימניות
מי אמר שצריך תסרוקת וסטיילינג? :)

• הוסף לסימניות
הראשונה וואו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1629936:
וזה בדיוק הסיבה למה נשים צריכות לצלם ילדים::)

לא מדוייק. סלחי לי ראיתי כבר כמה צלמות שלא מודעות לקטע של סדר וארגון בצילום. נכון, חבל.!!!! אז מה תבקשי מגברים????????

• הוסף לסימניות
איזה מצחיקות אתן, מה שמיוחד בתמונות האלה זה שהסטיילינג לא מלוקק(וגם הדגש על הלוקיישן)
למה בציור ואיור ילדים למשל הציור נחשב יותר טוב כשמציירים קיפולים בבגד, שיער קופץ וכו'? כי זה הרבה יותר זורם בעין ונותן אופי לדמות המצויירת.
מה שכן מבחינת זה שהחולצה לא מספיק מגוהצת הייתי מתקנת בפוטושופ, אבל הקיפולים הטבעיים והשיער זה יפה....
אמא שמעדיפה תמונות מדוגמות- תתנו לה את זה בכיף, כל אחת אוהבת את הקטע של השוויץ בבגדים וביופי הילדים לפעמים, אבל לא צריך לכפות את הכללים האלה על תמונות שנראות הרבה יותר טוב בלעדיהם, זה מוריד את המושג צילום ילדים לקטגוריה של צילום מסחרי, אגב זה משהו שהוא במגזר החרדי בעיקר. לדעתי חבל.(סליחה על החפירה...)

• הוסף לסימניות
בעיני הסטיילינג כאן סבבה.
זה לא צילום אופנה זה צילום חלאקה..
השיער על העיניים כן מעצבן.

הקומפוזיציות חמודות אבל התאורה די משעממת ולא ממש מחמיאה.
והחדות? אולי בגלל ההקטנה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1630014:
בעיני הסטיילינג כאן סבבה.
זה לא צילום אופנה זה צילום חלאקה..
השיער על העיניים כן מעצבן.

הקומפוזיציות חמודות אבל התאורה די משעממת ולא ממש מחמיאה.
והחדות? אולי בגלל ההקטנה.

מבחינת תאורה לדעתי פלאש צידי עדין היה משדרג הרבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רוחי ארלנגר;1629967:
לא מדוייק. סלחי לי ראיתי כבר כמה צלמות שלא מודעות לקטע של סדר וארגון בצילום. נכון, חבל.!!!! אז מה תבקשי מגברים????????

אגב,
לא כולם מתים על זה שהילד מגיע עם מליוני בגדים חליפות סיכות וקשקושים.
זה מאוד פוטוגני אבל גם מאוד לא טבעי..

אני אישית אוהבת יחף וטריקו. כמובן כצלמת אני מצלמת את מה שהאמא רוצה לשדר ולא לפי טעמי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1630016:
מבחינת תאורה לדעתי פלאש צידי עדין היה משדרג הרבה

האמת שבאתי עם פלאש ומטרייה לבנה אבל היה רוחות חזקות ולא היה כוח להשתגע אם זה :(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1630005:
איזה מצחיקות אתן, מה שמיוחד בתמונות האלה זה שהסטיילינג לא מלוקק(וגם הדגש על הלוקיישן)
למה בציור ואיור ילדים למשל הציור נחשב יותר טוב כשמציירים קיפולים בבגד, שיער קופץ וכו'? כי זה הרבה יותר זורם בעין ונותן אופי לדמות המצויירת.
מה שכן מבחינת זה שהחולצה לא מספיק מגוהצת הייתי מתקנת בפוטושופ, אבל הקיפולים הטבעיים והשיער זה יפה....
אמא שמעדיפה תמונות מדוגמות- תתנו לה את זה בכיף, כל אחת אוהבת את הקטע של השוויץ בבגדים וביופי הילדים לפעמים, אבל לא צריך לכפות את הכללים האלה על תמונות שנראות הרבה יותר טוב בלעדיהם, זה מוריד את המושג צילום ילדים לקטגוריה של צילום מסחרי, אגב זה משהו שהוא במגזר החרדי בעיקר. לדעתי חבל.(סליחה על החפירה...)
בציור, בדיוק כמו בצילום, כדי שיזרום צריך שהילדים יהיו מסודרים,
שהשיער יקפוץ בטבעיות ובחן! -אבל שלא יהיה על העיניים ולא יהיה בלאגן.
שיהיו קיפולים בבגד!- אבל לא בגדים מרושלים/מקומטים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טאמטאם;1630437:
בציור, בדיוק כמו בצילום, כדי שיזרום צריך שהילדים יהיו מסודרים,
שהשיער יקפוץ בטבעיות ובחן! -אבל שלא יהיה על העיניים ולא יהיה בלאגן.
שיהיו קיפולים בבגד!- אבל לא בגדים מרושלים/מקומטים.

ברור!
אבל כאן זה לא נראה מרושל(חוץ מהחולצה שכמו שכתבתי הייתי מגהצת יותר)
כמובן שאם יש לי לקוחה שמבקשת יותר לדגם כבודה רצונה ואני גם אסייע לה בזה

• הוסף לסימניות
יש קצת בעיה עם הפוקוס ב 1 , ו 4
שורה תחתונה - יצא ממש יפה מאד

...

• הוסף לסימניות
הראשונה מעולה ביותר.. יש עתיד :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה