קורונה תוצאה לא ברורה

• הוסף לסימניות
עשיתי בדיקה סרולוגית בקופח מאוחדת והתוצאה שקבלתי היא : לא ודאי יש לבדוק עוד שבועיים
האם עברתי את הקורונה , אולי זה בזמן הקורונה , מה אומרת כזו תוצאה?

• הוסף לסימניות
למה שלא תבדקי עם מישהו מוסמך בקופה עצמה?
אולי עם הרופאה שלך?
אגב, אם אפשר לשאול איך קיבלת סירולוגית במאוחדת?
ביקשתי מרופאה שלי והיא לא נתנה לי בטענה שזה לא לכל אחד... משהו כזה.

• הוסף לסימניות
מאוחדת הם המחמירים ביותר וצריך שם רמת נוגדנים גדולה מאד (יותר מהתקן)

• הוסף לסימניות
תוצאה לא ודאית מצביעה על רמת נוגדנים נמוכה ולכן יש לחזור על הבדיקה לודא אם עלה או ירד.

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת ספציפית לגבי התוצאות של מאוחדת (לכל מעבדה יש את החישוב שלה), אבל יש בבדיקה הזו טווח שהוא בין חיובי לשלילי שאותו מגדירים כלא ודאי.
לדוגמא אני מכירה אחד שעד 12 נחשב שלילי, מעל 19 נחשב חיובי, ומה שביניהם זה טווח שצריך לבדוק שוב.

לא יודעת אם זה אומר שוודאי לא עברו קורונה או אם כן זה היה ממש מזמן, או שאומר שנחשפו למישהו וקיבלו מעט מאוד נוגדנים?
את זה כדאי לשאול רופא.

• הוסף לסימניות
למה שלא תבדקי עם מישהו מוסמך בקופה עצמה?
אולי עם הרופאה שלך?
אגב, אם אפשר לשאול איך קיבלת סירולוגית במאוחדת?
ביקשתי מרופאה שלי והיא לא נתנה לי בטענה שזה לא לכל אחד... משהו כזה.
במאוחדת מאשרים אם אחד מבני המשפחה היה חולה

• הוסף לסימניות
@Rochit וכל מי שיודע - מתי רמת הנוגדנים היא הגבוהה ביותר?
קיבלנו הפנייה לבדיקה סרולוגית בגלל חולים במשפחה, מתי תהיה תוצאה גבוהה ביותר? חודש אחרי החשיפה לחולה? ולחולים שהחלימו - מתי יהיו להם הכי הרבה נוגדנים? חודש אחרי תחילת המחלה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה