לא נכון, וגם לא יכול להיות, כי הכי קרובה לקבל מנדט היא הליכודלפי הטבלה שהביאו לעיל אם מוסיפים את כל המפלגות הקטנות גם לטבלה יורד ל-57 שס מאבדת לטובת כחול לבן.
סליחה התכוותי הליכודלפי הטבלה יצא לי שיעבור מנדט לליכוד, מוזר.
הליכוד הכי קרובה לקבל, שס הכי קרובה לאבד,סליחה התכוותי הליכוד
ז"א שאם לליכוד יתווספו עוד 3213 קולות הוא יקח את ה-10 של ש"ס
איפה ומתי וובר אמר את זההליכוד הכי קרובה לקבל, שס הכי קרובה לאבד,
אבל עדיין בקולות החיילים יותר הגיוני שהמשותפת תאבד ולא שס.
וובר אומר 60
אבל הפעם היה עליה בימין שיכולה להיתבטא בכפולותלפי החשבון של התוספת מעטפות כפולות לפי הפעם הקודמת, יהיה לגוש הימין 59. ש"ס-9 וג-8
מאיפה זה לקוח?לפי החשבון של התוספת מעטפות כפולות לפי הפעם הקודמת, יהיה לגוש הימין 59. ש"ס-9 וג-8
צטטו בשמו ברדיו נראה ליאיפה ומתי וובר אמר את זה
הכירו את ה"מאפיה החדשה":כרגע באתר הרשמי של תוצאות האמת שמחשב את המנדטים
יש 35 לליכוד
58 לגוש
זה היה בבוקר עכשיו המצב נראה פחות טוב ובכללי לכל מעלי ההודעות כאן באשכול נא לא לזרוק סתם נתונים וחצאי שמועות או חישובים לא מספיק מעובדים [למרות שאני בהתחלה גם עשיתי כך...]אין ''מצוה'' לכתוב דברים שלא נראים במינימום סבירות של 90 אחוזצטטו בשמו ברדיו נראה לי
לא השתנה כלום מהותי מהבוקר,בבחיר
זה היה בבוקר עכשיו המצב נראה פחות טוב ובכללי לכל מעלי ההודעות כאן באשכול נא לא לזרוק סתם נתונים וחצאי שמועות או חישובים לא מספיק מעובדים [למרות שאני בהתחלה גם עשיתי כך...]אין ''מצוה'' לכתוב דברים שלא נראים במינימום סבירות של 90 אחוז
לא נראה לי נראה לך שגם בנושא הזה אנחנו כמו רוסיה ואם זה היה נכון וובר ויוסטמן לא היו כ''כ משבחים את הועדה ,אכן כואב שהימין יורד אבל לא נראה לי שצריך לייצר קונספרציותהכירו את ה"מאפיה החדשה":
ועדת הבחירות המרכזית
הפסקתי להאמין לשקרים שלהם שכאילו פתאום השמאל והערבים מתחזק... באחוזים האחרונים...
כך בכל המערכות האחרונות!
מצידי שילך לערבים, העיקר שלו ירד..יש סיכוי בינוני פלוס שליברמן גם מאבד מנדט בכפולות השאילה למי יילך
היתכוונתי לומרבעיקר שעידכון של וובר בבוקר כבר עברכ15 שעות מאז...לא השתנה כלום מהותי מהבוקר,
כבר אז היה 59 מתנדנד.
באתר הזה כתוב שנכון לעכשיו 1950 קולות זה עובר לשס.מאיפה זה לקוח?
לשס היה יותר מג, למה שהיא תאבד מנדט לטובת ג?
כאן כתוב שיש ל-הליכוד 36כרגע באתר הרשמי של תוצאות האמת שמחשב את המנדטים
יש 35 לליכוד
58 לגוש
datawiz.co.il
למיטב ידיעתי ישנן תלונות רבות על החשאיות שבספירה שם ומשהו מסריח...אם זה היה נכון וובר ויוסטמן לא היו כ''כ משבחים את הועדה
צריך מישהוא בכיר שיתלונן על כך קשה להאמין שלא מרשים לימניים להיכנס והכל במחשכים הכותרות היו זועקות על כךלמיטב ידיעתי ישנן תלונות רבות על החשאיות שבספירה שם ומשהו מסריח...
הרושם הנוצר: כי ישנם גורמים אינטרסנטים שחפצים לדחות את הקמת הממשלה עד לפתיחת משפטו של ראש הממשלה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //