- הוסף לסימניות
אורלי עדס: תוצאות סופיות לקראת שמונה בערב. צפוי להסתיים על 59 או 60 לימין.
עמית סגל: ייתכן גם 58. שזה כמובן שינוי דרמטי.
אורלי עדס: תוצאות סופיות לקראת שמונה בערב. צפוי להסתיים על 59 או 60 לימין.
עמית סגל: ייתכן גם 58. שזה כמובן שינוי דרמטי.
ארי קלמן: איש המספרים של דגל התורה אברהם ובר נקרא בדחיפות לישיבה חשאית עם ראש הממשלה בלשכתו בכנסת.
מתעדכן אוטומטית כנסו:
![]()
תוצאות הבחירות
חישוב מנדטים אותיות הרשימה,מספר הקולות הכשרים לרשימה מחל,1066892 פה,614112 שס,316008 כן,292257 ב,00:00 אמת,268767 ג,248391 ל,248370 ט,225641 ודעם,212583 ת,209161 מרצ,202218 עם,167064 יז,34883 ר,17346 ףז,1309 כך,1291 רנ,1189 י,811 קץ,729 זץ,663 רף,592 קך,514 נ,486 ק,463 כ,443 צי,441 יק,429 ני,429 ינdocs.google.com
אני אשמח (ביחד עם עוד כמה מחברי הפורום הנכבד) לקבל מכבודו מקור או הסבר הגיוני לקביעה הזאת יחד עם ההודעה הבאהקביעה אני מחכה ליום שישי.
באמת יכול להיות שיהיה 61
לאחר החלוקה הראשונית של המנדטים לפי המדד למנדט, (1/120 מהקולות הכשרים)מה זה 3 מנדטים לחלוקה?
למעלה מ2000לפי מה ששמעתי רוב מוחלט בקולות של הקורונה לכחול לבן.
1,השמאלנים העשירים בספינות התענוגות יחד עם הערבים מג'סר אזרקה הולכים לנהל לנו את המדינה צריך להתחיל להיתרגל 2,לפי היתפשטות הקרונה לך תדע מה יהיה בבחירות הרבעיות ,נראה לי שתמונת סיכום שנת תש''פ תהי'ה ''קלפיות קרונה''הסתיימה סיפרתן של הקלפיות המבודדות בהן הצביעו אזרחי ישראל בעלי זכות הבחירה אשר נמצאים בימים אלה בבידוד ביתי, לאחר ששבו מחו"ל ממדינות בהן התפרץ הנגיף הקטלני.
לאחר הספירה עולה כי 'כחול לבן' קיבלה 2,086 קולות בקלפיות אלה, הליכוד קיבלה 1,020 קולות, 580 למפלגת העבודה-גשר-מרצ, 290 קולות למפלגת 'ימינה', ש"ס קיבלה 69 קולות ויהדות התורה 32 קולות.
עם זאת יצוין כי לא חל כל שינוי במנדטים או בתמונת הגושים.
לא שמעתי את הנ''ל בשום מקום מצד שני הכלבוניק מצטט את זה...[אם זה היה אחר לא הייתי מיתייחס]הכלבוניק ציטט את אורלי עדס שיש סיכוי לימין לגמור עם59
אני בעדאם יש עוד בערך 1880 להידות התורה ושס ביחד ולכחול לבן והעבודה כלום אז שס תקבל בחזרה את ה10 שלה
האם הקולות של עוצמה יהודית עברו במציאות לכחול לבן?יש עדכון בקולות, אין שינוי במפת המנדטים
כחו"ל התבצרה יותר חזק במנדט ה-33 שלה
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //