- הוסף לסימניות
אגב נכון להרגעהמשותפת בבחירות קודמות הגיעו ל-470211 קולות ס"ה.
כעת, לאחר 64% בלבד, הם ב- 530978
מי יכול להסביר את זה???
זה התוצאות לרשימה המשותפת
מספר מנדטים - 15.492
אגב נכון להרגעהמשותפת בבחירות קודמות הגיעו ל-470211 קולות ס"ה.
כעת, לאחר 64% בלבד, הם ב- 530978
מי יכול להסביר את זה???
כדי לבדוק מה קורה אם למשל היו עוד 20 אלף קול למפלגה שלך, היה עוזר?מה הרעיון באתר הזה שאפשר להוסיף או להוריד קולות לבד?
אין כזה דבר חלקי מנדט,אגב נכון להרגע
זה התוצאות לרשימה המשותפת
מספר מנדטים - 15.492
ברור.אין כזה דבר חלקי מנדט,
כי החלוקה היא פשוט להוריד את מספר הקולות למנדט.
הרשימה המשותפת אכן קרובה לקבל מנדט נוסף,
אבל בגלל שבד"כ אין לה במעטפות הכפולות הרבה קולות זה לא סביר
בביתר, בית שמש, אלעד הם בעליה!אני חושבת שהרבה מצביעי ג' טבעיים הצביעו כעת לש"ס,
כל אחד מסיבותיו הוא, משום שזו נתפסת כאלטרנטיבה חרדית,
ולכן ש"ס בעליה וג' לא.
ירושלים לדוגמא:איך אתה כבר קובע את זה לפני ספירת כל הקולות?
לדעתי מסתמנת דוקא עליה
ליתר ביטחון בדקתי בביתר בית שמש ובאלעד והם בעליה שם
יש להם באחוזים יותר מבפעם שעברה על אף עליית אחוזי ההצבעה
גם במודיעין עילית!בביתר, בית שמש, אלעד הם בעליה!
בכל הריכוזים כולם (ירושלים, בני ברק, מודיעין עילית)בביתר, בית שמש, אלעד הם בעליה!
כי עוד לא פרסמו את כל הקלפיותלא יודעת למה, אבל הקלפי שאני הצבעתי בה בבית שמש, לא מופיעה בספירת קולות.
למה?
כי יכול להיות שעוד לא ספרו אותה בוועדה המרכזיתלא יודעת למה, אבל הקלפי שאני הצבעתי בה בבית שמש, לא מופיעה בספירת קולות.
למה?
בצרוף של זה שלא נספרו עדיין 10% מהמצביעים זה כן עליה, יותר מהעליה של הגידול הטבעי.גם בבית שמש לדוגמא עליה מינורית של 100-200 קולות. זה לא נחשב עלייה. כי כאמור יש עלייה באחוזי הצבעה .
לדוגמא במפלגות ש"ס/הליכוד מזהים עלייה עקבית.
ואגב- אני מאד רוצה בהצלחת המפלגה ואני גם מצביע לה. אבל נראה לי שהייתה סוג של אדישות . אולי זו סתם תחושת בטן
גם כמעט לא נספרו קולות נוספיםבעדכון החדש מ11:18 אין שינוי במנדטים
מניין 'הידיעה הברורה' ?מידיעה ברורה.
עדין לא הכניסו נתונים של הרבה קלפיות גדולות של חרדים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //