כללי תוצאות הסקר השני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;495613:
שימו לב:
שיאני השכר הם ברובם גברים שלמדו לבד ועובדים בעימוד והבאה לדפוס (דילרים).
אגב- גם לנשים צעירות יש נטיה לשקר.

ומי שמעוניין לדעת - אין הרבה כסף בגרפיקה נטו.
יש כסף בפרסום, בתיווכי דפוס, בעיצוב אתרים, ובקומבינות...

לא בדיוק דילרים. גם שכירים שמרוויחים באופן עצמאי עוד סך מסוים בתחומים נוספים לעיצוב נטו (הדפסות דיגיטליות וכדו') מעיצוב נטו קשה לראות רווחים גדולים.

• הוסף לסימניות
זה תלוי הרבה בקשרים שלך עם אנשים..

כסף בגרפיקה זה בעיקר מהבית...
לי למשל נפל איזה פרוייקט לפני כמה שבועות.. מיתוג להשכרת רכב מוכרת...
שהיה לי סקיצה ורעיון מהלימודים.
ושיפרתי אותה בסביבות ה20 שעות עבודה..
הכוללת:
לוגו
כרטיס ביקור
בלאנק
שלט
קאפה
מדבקת רכב
פולדר
קבלות
וקיבלתי בסביבות ה4500 ש"ח אבל זה נופל אחד ל..........

• הוסף לסימניות
רק אני שמתי לב שרוב מי שמרוויח משכורת גבוהה (מעל 5 ספרות...) לא למד באף מקום? "לימוד עצמי"... מעטות למדו גם בסמינר.
בערך כל הלומדים בקורס או מכללה מקבלים בין ה2000 ל- 9000 כאשר בין המשכורות היותר גבוהות יש גם לימוד עצמי...
מה זה אומר?
לא ניתחתי את שאר הנתונים. אבל זה מה שבלט לי ראשון...

• הוסף לסימניות
נכון/ולא

נכתב ע"י שיר770;495785:
רק אני שמתי לב שרוב מי שמרוויח משכורת גבוהה (מעל 5 ספרות...) לא למד באף מקום? "לימוד עצמי"... מעטות למדו גם בסמינר.
בערך כל הלומדים בקורס או מכללה מקבלים בין ה2000 ל- 9000 כאשר בין המשכורות היותר גבוהות יש גם לימוד עצמי...
מה זה אומר?
לא ניתחתי את שאר הנתונים. אבל זה מה שבלט לי ראשון...

זה פשוט כי הם יסתדרו במקומות עבודה מזמן או שיש להם כבר לקוחות קבועים ו-כ-ב-ו-ל-י-ם
וגם בוסים רגילים למה שהגרפיקאים הישנים שלהם עושים..
ולא מכירים ת'מקצוענים מפרוג..............
אגב לא למדתי בפרוג... לא סותר תמקצוען ;)

• הוסף לסימניות
יש כאן דברים לא הגיוניים בכלל, נתקלתי באחד שהשכר החודשי שלו 2000 ש"ח, עצמאי ועובד 100 שעות בחודש!! אז השכר השעתי שלו - 20 ש"ח לשעה.. ??!! אם זה כך, המצב עגום!! לעבוד במחירים כאלה..
אגב, ראיתי כמה בסגנון דומה..

לא חייב! כמעט לכל העצמאיים שאני מכירה (גרפיקאים נטו, ללא עסקים נוספים)..אין עבודה מסודרת שדופקים כרטיס כל בוקר, יכול להיות חדשים ריקים יחסית וחדשים עמוסים עד שאין זמן לנשום, להערכתי, יש הרבה שעשו שקלול שנתי של ממוצע השעות שלהם כי כך היתה הדרישה, אבל זה ממש לא אומר על שעות חודשיות! לי באופן אישי יש המוווון עבודה לפני החגים וכל שאר השנה אני עובדת לגמרי באיזי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נפ;495859:
יש הרבה שעשו שקלול שנתי של ממוצע השעות שלהם כי כך היתה הדרישה, אבל זה ממש לא אומר על שעות חודשיות! לי באופן אישי יש המוווון עבודה לפני החגים וכל שאר השנה אני עובדת לגמרי באיזי...

אם עושים ממוצע של התשלום, צריך לעשות ממוצע גם של השעות. ואם הבנאדם מרוויח 24,000 בשנה, ועובד 1,200 שעות בשנה. זה עדין יוצא ממוצע של 20 ש"ח לשעה!!
ובכלל, איך עצמאי שאין לו עוד הכנסה חוץ מגרפיקה יכול לחיות עם ממוצע של 2000 ש"ח לחודש??? נשמע לא הגיוני לגמרי, גם אם מדובר באדם בודד שאוכל פת במלח ולא צריך לפרנס משפחה ברוכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שוקירייטר;495702:
כסף בגרפיקה זה בעיקר מהבית...
לי למשל נפל איזה פרוייקט לפני כמה שבועות.. מיתוג להשכרת רכב מוכרת...
שהיה לי סקיצה ורעיון מהלימודים.
ושיפרתי אותה בסביבות ה20 שעות עבודה..
הכוללת:
לוגו
כרטיס ביקור
בלאנק
שלט
קאפה
מדבקת רכב
פולדר
קבלות
וקיבלתי בסביבות ה4500 ש"ח אבל זה נופל אחד ל..........

הבעיה היא בתפיסה שלך, שבעל עסק צריך לשבת ולחכות ש"יפלו עליו מהשמיים" עבודות.
יש דרכים להשיג לקוחות ועבודות מיתוג באופן קבוע.
זה נקרא שיווק ומיתוג עצמי.
זה לוקח זמן והרבה ניסיון עד שצוברים חוג לקוחות ראוי.
בכל אופן זה לא קורה מלשבת ולחכות שמשהו "יפול"...

• הוסף לסימניות
אתה צריך להיות חצי פרסומאי בשביל להתחיל לצבור לקוחות...

נכתב ע"י naamah;495957:
הבעיה היא בתפיסה שלך, שבעל עסק צריך לשבת ולחכות ש"יפלו עליו מהשמיים" עבודות.
יש דרכים להשיג לקוחות ועבודות מיתוג באופן קבוע.
זה נקרא שיווק ומיתוג עצמי.
זה לוקח זמן והרבה ניסיון עד שצוברים חוג לקוחות ראוי.
בכל אופן זה לא קורה מלשבת ולחכות שמשהו "יפול"...

שיזרקו עליך כסף..

• הוסף לסימניות
אפפפפ...

נכתב ע"י אוהב0ישראל;495817:
שוקי - עדיף שתלך לישון :)

אני יושן הרבה..
אל תדאג :)
דיויד אל תערב ;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה