תוצאות השידרוג....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ר.ב.;2130329:
בגלל שהוא היה ארוז זמן רב כגליל קורה שהוא רוצה לחזור למקורו ומתגלגל מעט.
אני לפני ההדבקה ישרתי אותו וגלגלתי אותו לצד הנגדי שלא תהיה לו נטיה להתגלגל חזרה ולכן לא קפץ אחרי ההדבקה.
בהצלחה
א. איזה יופי!! עבודה מהממת .. רק עכשיו ראית ..:rolleyes::)
ב. אם אני צריכה לכסות 2 קירות שלמים (לא אוהבת שמאחורי המיטות בלי
אם שמים , אז כבר עד הסוף .. כמה יצא לי בערך 3*3 מטר ? יותר מ500 ש''ח?

• הוסף לסימניות
כל גליל יש לו 5 מ"ר
ואת צריכה 9 מ"ר
אז תקני שני גלילים
כל גליל עלה לי 15$ (קניתי סטנדרט, לא פשוט מאד ולא יוקרתי מאד)
לך יעלה 30$
120 ש"ח
מתאים לך???........

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ר.ב.;2130380:
כל גליל יש לו 5 מ"ר
ואת צריכה 9 מ"ר
אז תקני שני גלילים
כל גליל עלה לי 15$ (קניתי סטנדרט, לא פשוט מאד ולא יוקרתי מאד)
לך יעלה 30$
120 ש"ח
מתאים לך???........
ואוו ממש זול!!
בשביל החדר ילדים , עלה לך 15$ או לחדר שינה?
אגב הגליל הוא טפט או יותר עבה מטפט? משהו פי וי סי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פלאפונית;2130398:
ואוו ממש זול!!
בשביל החדר ילדים , עלה לך 15$ או לחדר שינה?
אגב הגליל הוא טפט או יותר עבה מטפט? משהו פי וי סי?

חדר ילדים הייתי צריכה רק גליל אחד ועלה לי 30$ לגליל אחד. כי חפשתי משהו מאד מסוים ועד שמצאתי כבר לא היה אכפת לי כמה הוא עולה.
ולחדר שינה כל דוגמא היתה יפה בעיני אז הזמנתי מה שהיה במבצע.

הטפט הוא כעין נייר עבה שמודבק בדבק על בסיס מים. הוא לא דביק ולא PVC.
אני מאד מרוצה!

• הוסף לסימניות
אין מה לומר עבודה ממש יפה. נראה חדר מהמם

• הוסף לסימניות
איך נקרא באנגלית צבע מוקה ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה