תוצאות מבחן באולטרא קוד- קמא טק

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
את יכולה שם של סמינר או זה חסוי?
ומה זה אצלנו
איזה מבחן עשיתן?
LEVEL A או B
ואגב מאיפה המידע?
חסוי, אני בLEVEL B
איזה מידע? הממוצע? זה רק אצלנו במסלול, בנות שתפו אחת את השניה..

כן
מסלול בינה מלאכותית
אהה מענין, אני בשבבים..

• הוסף לסימניות
גם אני בשבבים level b אני אישית קיבלתי ציון סביר אבל הממוצע הוא באזור ה75 פלוס מינוס

• הוסף לסימניות
חסוי, אני בLEVEL B
איזה מידע? הממוצע? זה רק אצלנו במסלול, בנות שתפו אחת את השניה..
לא חושבת שלפי זה אפשר לדעת כי תכלס בגדול מי שמספרת מה הציון שלה זה בנות עם הציונים הטובים ככה לפחות אצלינו
אגב גם אנחנו עדיין לא קבלנו

• הוסף לסימניות
אני גם שבבים
ודווקא אצלנו היו הרבה באזור ה 50
אז מעניין
לא חושבת שלפי זה אפשר לדעת כי תכלס בגדול מי שמספרת מה הציון שלה זה בנות עם הציונים הטובים ככה לפחות אצלינו
ממש מסכימה
מי שמשתפת זאת מי שקבלה ציון טוב
מעניין אם קמאטק יעדכנו בממוצע

• הוסף לסימניות
כולם חוץ מ2,3 בנות שתפו כך שזה די משקף את הממוצע..

• הוסף לסימניות
מה קובע את הציון -
ניקוד בפעילות שזה חלקי 100
או הניקוד כאחוז מהציון המירבי בפעילות שזה חלקי 125?
(מבחן בבדידה)

• הוסף לסימניות
מה קובע את הציון -
ניקוד בפעילות שזה חלקי 100
או הניקוד כאחוז מהציון המירבי בפעילות שזה חלקי 125?
(מבחן בבדידה)
מדובר על המבחן השני של שנה א'?
איך את יודעת שהציון המירבי הוא 125?

• הוסף לסימניות
מי שיודעת איך בדיוק רואים את הציונים אשמח שתכתוב כאן.
תודה.

• הוסף לסימניות
נכנסים לאולטרה קוד עם שם משתמש וסיסמה
נכנסים ל"קורסים שלי" ושם לfinal exam יש שם תוצאות של מה שנבחנת
אם את מדברת על מתמטיקה תלחצי שם על מתמטיקה ומשם זה כבר ממש פשוט

• הוסף לסימניות
משהי נבחנה היום? איך היה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה