תוצאות מבחן באולטרא קוד- קמא טק

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
זה מסוכם מאד ברור עם דוגמאות להכל.
זה תלוי כמה את כבר יודעת.
ברור שתצטרכי עוד לתרגל...

• הוסף לסימניות
לא בלי סתם להמר ובסוף זה לא יהיה מוצלח...
אולי אפשר מצגת לדוגמה?
נראלי תביאי לי את הטלפון שלה פשוט

• הוסף לסימניות
תשלחי אלי מייל אני יעביר לך פרטים.
תסמני לי שראית את המייל,

• הוסף לסימניות
גם ככה לפי מה שהבנתי עדיין אין ציונים סופיים לנבחנות משנים קודמות..
מורות התלוננו על זה, ולכן אולטרה קוד אמרו שהשנה הם יבדקו את המבחנים.
אגב, לפני שנתיים כן בדקו.

יש לציין ששאלה 2 היתה סיוטית...

• הוסף לסימניות
במקרה יש משהי שכתבה את הקוד של התרגיל הזה:
1717532901144.png

• הוסף לסימניות
בנות מה אומרות על הציונים של מהט?
יש למשהי מושג מה הממוצע?

• הוסף לסימניות
אתן מדברות על ציונים סופיים?
אצלנו אני חושבת היו ציונים גם בכיוון ה90 אבל אני לא יודעת בדיוק

• הוסף לסימניות
ומה היו הציונים האמיתיים?

אצלינו המגן ברמה יותר גבוהה מהחוץ, ולכן מעבירים כל אחת בערך ב10% יותר ממה שהיא קבלה.

• הוסף לסימניות
אתן מדברות על ציונים סופיים?
אצלנו אני חושבת היו ציונים גם בכיוון ה90 אבל אני לא יודעת בדיוק
ציונים סופיים אצלנו היו מעל 95

ומה היו הציונים האמיתיים?

אצלינו המגן ברמה יותר גבוהה מהחוץ, ולכן מעבירים כל אחת בערך ב10% יותר ממה שהיא קבלה.
גם אצלנו, והרוב קיבלו באזור 90 במגן אז העבירו ב 100

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה