דרוש מידע תורים זמינים בשגרירות ארה"ב

שימו לב שבהזמנת דרכון חובה להביא אישור תשלום עבור שליחות - מהאתר של דואר ישראל!
ראינו אנשים מחכים בתור חצי שעה, ואז נשלחים שוב הביתה/לסוף התור כי אין להם אישור משלוח.
אפילו כאלו עם סמארטפון- לא כולם הצליחו, ואם לקח מידי הרבה זמן אז הפסידו את התור :(
אתם מתכוונים לשגרירות נכון? לא במשרד הפנים...

אפשר להגיע פיזית עד השעה 1 אחה"צ נראה לי
אפשר גם לשלוח עם דואר רשום או דואר דלת לדלת
צריכים לצרף
DS-82
דרכון ישן
תמונה חדשה 5*5 ס"מ
אישור דואר חוזר
אישור תשלום על חידוש הדרכון
אתה יודע האם הם פתוחים ביום שישי?

אשמח לקבל טופס לחידוש דרכון עבור בחור בן 15,
מה צריך להביא לתור?
האם שני ההורים צריכים להגיע?
צריך לשלם מראש? והיכן?

עד היום אנשים נכנסו, הזמינו תורים ומכרו
לאחרונה חייבו תשלום ורישום מדויק מראש
אולי עדיין יש תחכומים
תפנה לאנשים שעוזרים לקדם תורים,
אברהם בר לב- מקצוען ואמין ידע לכוון אותך 052-713-9081
בהצלחה

אולי אתם על המערכת הישנה?
https://acs.usvisascheduling.com/ זה המערכת החדשה, (ברגע זה שאני כותב את זה יש שם איזה תקלה.)

לגבי מה שכתבו פה למעלה, אף פעם לא יכלו להזמין ולמכור. גם היום זימון תור לא מצריכה תשלום מראש...

אולי אתם על המערכת הישנה?
https://acs.usvisascheduling.com/ זה המערכת החדשה, (ברגע זה שאני כותב את זה יש שם איזה תקלה.)

לגבי מה שכתבו פה למעלה, אף פעם לא יכלו להזמין ולמכור. גם היום זימון תור לא מצריכה תשלום מראש...
בטח שהזמינו ומכרו
אני עצמי קניתי בעבר תור ממישהו שעסק בכך והגעתי אליו מפרוג

שלא יעלו עליו כמו שעלו על האלה שמזמינים תורים למשרד הפנים....
הוא ממש לא היה היחיד
לא יודעת מה המצב היום אבל לפני שנה וחצי זו היתה הדרך היחידה להשיג תור בטווח זמן של חצי שנה. יעידו דפי פרוג הרבים...

גם אני עוסק בתחום כבר כמה שנים ואשמח לעזור לכל מי שצריך עזרה, יעידו תגובותי הרבים בפרוג...

מעולם לא נמכרו תורים שנקנו מראש, אין מציאות כזה לקבוע תור בלי שם, או להחליף שם לתור שנקבע על שם אחר. כל העבודה שלנו זה היכרות המערכת והשקעת זמן רב בחיפוש תורים מה שלא משתלם למשתמש הפרטי.

ושוב, גם בעבר וגם היום אין צורך בתשלום מראש על תור לאזרח אמריקאי, בתור לויזה, גם בעבר וגם היום כן צריך לשלם מראש.

אשמח לעזור
מה אתם צריכים בשגרירות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה