דרוש מידע תורים זמינים בשגרירות ארה"ב

בינתיים אל תשלמי כלום, כשיהיה מוכן, אם יצטרכו כסף ישלחו מייל עם לינק.

נכון

לחידוש דרכון למישהו שהדרכון הקודם כברלא בתוקף יותר מ15 שנה צריך למלות DS11?
והאם יש דרך לשלם על זה באינטרנט?

אם בהתחלה בחרת את החשבון על תל אביב יופיע לך רק תל אביב

אשמח לקבל לינק להזמנת תור לפגישה בשגרירות ארה"ב לצורך חידוש דרכון, ולצורך החלפת דרכון חרום לרגיל.

אני רוצה לקבוע תור ל CRBA ודורשים ממני מספר eCRBA.
איך אני משיגה את המספר הזה?

נכנסתי היום ב 14:45 והיו הרבה ימים זמינים לקביעת תורים... אפילו למחר היה! קבעתי תור לעוד כמה ימים לשגרירות ת"א לדרכון חדש לתינוקת.
נשמע לי מוזר שהצלחתי לקבוע... כי מי שביררתי אצלו שעשה לאחרונה כולם אמרו לי שעשו דרך מישהו שארגן להם תור ולקח על זה מחיר מפולפל, איך הגיוני? אנשים לא יודעים שככה בקלות אפשר לקבוע?!
יש מישהו שעשה את זה לבד לאחרונה ויוכל לומר לי אם תור ל DS -11 יהיה קביל גם לתעודת לידה אמריקאית ומספר ביטוח לאומי??

תודה רבה!

נכנסתי היום ב 14:45 והיו הרבה ימים זמינים לקביעת תורים... אפילו למחר היה! קבעתי תור לעוד כמה ימים לשגרירות ת"א לדרכון חדש לתינוקת.
נשמע לי מוזר שהצלחתי לקבוע... כי מי שביררתי אצלו שעשה לאחרונה כולם אמרו לי שעשו דרך מישהו שארגן להם תור ולקח על זה מחיר מפולפל, איך הגיוני? אנשים לא יודעים שככה בקלות אפשר לקבוע?!
יש מישהו שעשה את זה לבד לאחרונה ויוכל לומר לי אם תור ל DS -11 יהיה קביל גם לתעודת לידה אמריקאית ומספר ביטוח לאומי??

תודה רבה!
איך הצלחת???
ישבתי על זה שעות היום!
איך השגת מספר eCRBA?

איך הצלחת???
ישבתי על זה שעות היום!
איך השגת מספר eCRBA?
לא הייתי צריכה. בחרתי באופציה המוזרחת בצהוב: (ואני בלחץ אטומי שבכלל לא עשיתי טוב..)

1760554781339.png

תודה רבה!
לא
חייב תור לCRBA

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה