דרוש מידע תורת הנפש...

• הוסף לסימניות
קראת את הספר: אני והנפש שבי??
שווה לקנות?
תודה.

• הוסף לסימניות
את מתכוונת לספר "אני הרוח והנפש שבי" של הרב אביחי כהן?
אם כן, זה אחד הספרים המומלצים ביותר על ידי! מאד שמחתי שקניתי אותו, וזה אחד הספרים שאני מחזיקה בבית קבוע.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לא מכירה את הספר, אבל אביחי כהן הוא דמות ידועה ומיוחדת מאוד!!
תגגלי קצת עליו..

• הוסף לסימניות
...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
זה לא הרב אביחי כהן הזה...
הכוונה לרב שלום אביחי כהן, כיום יו"ר אגודת היועצים והמטפלים בישראל
העתקתי מכאן :https://www.ynrcollege.org/Pages/Books/Book.aspx?bookid=29
מאת: אביחי כהןמוציא לאור: לא ידוענושא:מחיר: ₪ 85.00תקציר:
הספר אני הרוח והנפש שבי עוסק בנושאים מהותיים המעסיקים את האדם בתקופה המודרנית בה השפע גדול מחד והחיפוש והתהיה מאידך. הספר מושתת על הסתכלות פנימית לנפש האדם והכרת היכולות הטמונות בו כאדם בכלל ומאמין בפרט. בכפיפה אחת בכתיבה קולחת ונהירה הביא המחבר חלקים השקפתיים מתוך יסודות היהדות בחלק העוסק בתורת הנפש לצד עקרונות טיפוליים. מלבד הידע הנרחב המובא בשורותיו של הספר בנושאים חשובים אלו, בחר המחבר דרכים להתמודדות וליישום עקרונות ותיאוריות שימושיים - בהמלצת רבנים ואנשי אקדמיה.

אין לי מושג שנת הוצאה,
אישית קניתי אותו כבר לפני לפחות 10 שנים...
וידוע לי שיצא מהדורה מחודשת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה