כללי תורת הצבעים, אל תגידו שידעתם אותה!

• הוסף לסימניות
תוכלו גם לשלב כזה דבר כגימיק פרסומי, כמו כל הז'אנר של תעתועי הראיה, שמשום מה לא זכור לי ששימש גימיק בפרסומות חוץ מספר שיצא בששנתיים האחרונות (משהו עם להרחק ולהתקרב ואז יש ידמוי תנועה)

קבצים מצורפים

• תורתהצבעים.jpg
    KB 23.3 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
ענק!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
מכירה, מכירה.

וזה הורס את האונות הימניות והשמאליות...

• הוסף לסימניות
אני הצלחתי בלי שום בעיה ומהר, אבל זו לא חכמה בשבילי

אין לי אונה ימנית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;401710:

אין לי אונה ימנית.
לא מדוייק - יש לך שתי אונות שמאליות... אחת בימין ואחת בשמאל...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אליהו פריד;401710:

אין לי אונה ימנית.

לך ללמוד במכללת אונו,
באד אווי, גגל אודות קים פיק אם אתה סובל מהתיסמונת שלו באונות... או שראית את איש הגשם.
תוכל לצלם עשר ספרים ליום תוך כדי קריאה 2 עמודים ב2 העיניים בו זמנית, עד אז תסתפק ב2 דפדפנים בו זמנית....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקארתור;401690:
תורת הצבעים, אל תגידו שידעתם אותה!

אפשר להגיד שידעתי את זה... ומזמן?

• הוסף לסימניות
יש שיטה פשוטה לעשות זאת בקלות, פשוט תבהו (מלשון בוהה) במסך, המילים יטשטשו ורק הצבעים יהיו ברורים.

• הוסף לסימניות
זה ישן עם זקן ארוווווווווך ו...לבן את התרגיל הזה עשינו בסמינר לפני הרבה מאוד שנים.
מאז כבר מיחשבתי את האונות שלי, מכבה/מדליקה את השמאלית או הימנית לפי הצורך...:)
עובד מצויין.

• הוסף לסימניות
דוקא משימה קלה לגרפיקאים התרגלתי להסתכל ע העיצוב והקומפוזציה וממש לא על הכיתוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;401734:
יש שיטה פשוטה לעשות זאת בקלות, פשוט תבהו (מלשון בוהה) במסך, המילים יטשטשו ורק הצבעים יהיו ברורים.

וזה בדיוק מה שעשיתי:)

• הוסף לסימניות
אפשר גם להסתכל רק על האות הראשונה ולא על המילה כולה....
עובד מניסיון...

מקארתור, מבאסים החבר'ה אה....? :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;401734:

אין צורך, הרבה גרפיקאים ואני בתוכם, לא יודעים קרוא וכתוב, כך שלא יתבלבלו כלל בצבעים.

מצד שני, הרבה מהם ואני בתוכם, גם לא מכירים צבעים, כך שלא יתבלבלו במילים

• הוסף לסימניות
:) ויש הרבה שקוראים צבעים וקוראים אותיות אבל בדרך כלל סתם בוהים...:)

• הוסף לסימניות
אם אמרתי את הצבע מהר יותרמהמילה. מה זה אומר שאצלי הימנית מפותחת מהשמאלית??או זה סתם בדיחה??.

• הוסף לסימניות
נהניתי לבחון את עצמי שוב, למרות שכבר הכרתי את זה. חשוב לעשות את זה מידי פעם, שלא יתנוונו לי האונות...
רק פעם הבאה תביא דברים יותר חדשים, זה מילא לי את כל המסך באבק...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה