תור במאוחדת לטיפול שיניים רק עוד 3 חודשים נשמע סביר?????????

• הוסף לסימניות
כנראה שהציבור כאן עוד לא יודע את השיטה.. מה שעושים חצי מהאנשים מגיעים בתור עזרה ראשונה ללא קביעת תור בדרך כלל בכלל. יש מרפאות שמבקשים שיתקשרו בבוקר בשביל זה לקבוע תור בין התורים.
למען האמת קצת נראה לי שזה מחוייבות על פי חוק לקבל בצורה מיידית אם אומרים שזה עזרה ראשונה[המזכירה אמרה שאם זה מפריע לישון בלילה זה עזרה ראשונה]

• הוסף לסימניות
לא הבנתי למה מאוחדת פתחו מרפאת שיניים ענקית בהרן בביתר, אם עדיין כל המרפאות הקטנות שלהם עומדות ריקות ללא רופאים... ובמקום זאת שמים מודעות ושלטי חוצות ומנהלי קשרי לקוחות מסכנים...

אבל זה ככה אצלם גם בכל המקצועות... אין זמינות ואין מקצועיות בכלל....

• הוסף לסימניות
אצלינו במאוחדת המצב דומה. היום היה אמור להיות לי תור לבדיקה שנקבע לפני כמה חודשים ולקחתי רופא חדש ולא מוכר במרפאה, ערבי, ממש לא "התפנקתי". לקחתי מה שיש. הבוקר התקשרו לבטל. כשדרשתי את המובן מאליו, תור חלופי, הוצע לי תור בערב יום כיפור והפנוי לאחריו בערב שמחת תורה.
עכשיו אני ברשימת המתנה שעד כמה שאני מבינה אין למזכירות דרך יעילה לנהל אותה.
השבוע התקשרתי למכון פיזיותרפיה בבית ענבר ובקשתי תור לצורך דחוף ומיידי. הוצע לי תור באדר!
רופאת נשים גם התפשרתי על בינונית מאוד, הרבה יותר פקידה מרופאה, ועדיין התורות חודש וחצי קדימה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה