מידע שימושי תור בשרד הפנים

• הוסף לסימניות
אני אמורה לטוס לחו"ל לחתונה משפחתית בכסלו. דא עקא שלתינוק שלי אין דרכון והתור הקרוב במשרג הפנים זה כשבועיים לפני החתונה. האם אפשר לסמוך על זה שיגיע הדרכון בזמן?

יש דרך לקבל תור יותר מודקם?

• הוסף לסימניות
אי אפשר לסמוך על זה כי הם אומרים שבועיים שלושה לקבלת הדרכון
באיזו עיר ניסית?

• הוסף לסימניות
אי אפשר לסמוך על זה כי הם אומרים שבועיים שלושה לקבלת הדרכון
באיזו עיר ניסית?
ירושלים

כתוב באתר שמעלה אדומים ומבשרת לא מקבלים אנשים ממחוץ לעיר מישהו יודע אם זה נכון?

• הוסף לסימניות
תנסו להזמין תור להנפקת ת.ז.
מניסיון הם נותנים תאריך מוקדם יותר
אח"כ (כלומר במשרד הפנים) תבקשו דרכון
זה לא משמעותי (עשיתי את זה לילדים קטנים... בקשה להנפקת ת.ז.)

• הוסף לסימניות
רק יותר גרוע
מוזר
אני השגתי שם תורים כמה פעמים תוך שבועיים
אבל אני רואה באמת שעכשיו אין תורים זמינים בכלל
כנראה אנשים מערים אחרות למדו לבוא לכאן וכך נוצר עומס.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני קבעתי עכשיו תור למשרד הפנים בבני ברק
התור הבא עוד יותר מחודשיים...

• הוסף לסימניות
מומלץ לבדוק בכל בוקר בסביבות 9. לפעמים אנשים מבטלים תור. כל הביטולים מתעדכנים אז.
בצורה כזו אפשר לקבל לפעמים תור כמעט מהיום להיום.

• הוסף לסימניות
אנחנו הגענו למעלה אדומים בשמונה בבוקר בלי תור ונכנסו מיד היה שם ריק לחלוטין!!

• הוסף לסימניות
אפשר להגיע בלי תור בדיוק בזמן שפותחים את הסניף, 8 בבוקר
ולחכות בתור של האנשים בלי תור ולקחת בחשבון שזה יכול לקחת שם כמה שעות עד שיגיע התור
מנסיון (לי בנס זה לקח כמה דקות בודדות)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה