עזרה תור דחוף למשרד הפנים לדרכון

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מחפשת בדחיפות תור למשרד הפנים בשבוע הקרוב לדרכון
אזור- ירושלים, פ"ת, ב"ב ראש העין

תודה!!!

• הוסף לסימניות
בעלי הגיע על הבוקר (שמונה) ללשכה בהר חומה ותוך כדי קבעתי לו תור באתר והיו המון תורים פנויים לאותו בוקר.
אם זה ממש דחוף יש אפשרות להנפיק בשדה תעופה על המקום

• הוסף לסימניות
בעלי הגיע על הבוקר (שמונה) ללשכה בהר חומה ותוך כדי קבעתי לו תור באתר והיו המון תורים פנויים לאותו בוקר.
אם זה ממש דחוף יש אפשרות להנפיק בשדה תעופה על המקום
"ללשכה בהר חומה
"
איפה זה?

• הוסף לסימניות
לקבע תור במשרד הפנים בוואדי גוז תוך שבוע היה לי תור
וכשהגענו לא חיכינו בכלל

• הוסף לסימניות
בדיוק אתמול היה כתבה על זה באחד הערוצים והציעו גם את הרעיון הזה לנסות לקבוע על הבוקר

• הוסף לסימניות
לקבוע בבוקר לאותו יום
מערכת הזויה של ביוקרטיה במדינת ישראל :mad:

• הוסף לסימניות

יש כאן המלצה לקבוע בשעות הבוקר

• הוסף לסימניות
אם קבעתי תור ופתאם אני מוצא יותר מוקדם
איך אני יכול לבטל את הקודם?

• הוסף לסימניות
זה אכן עבד, ב7 וחצי בדיוק
ואחרי 5 דקות כבר אין שוב תורים
הספקתי לקבוע אחד...
ביום שישי זה גם פעיל??
לא נראה לי שהלשכות עובדות בשישי
זה בדרך כלל תקף לאותו בוקר
אפשר לנסות גם להכנס יותר מוקדם

• הוסף לסימניות
אם קבעתי תור ופתאם אני מוצא יותר מוקדם
איך אני יכול לבטל את הקודם?
את יכולה להזמין תור על מספר זהות אחר
ככה אני עשיתי אתמול כשגיליתי שיש תורים פנויים לאתמול...
הכנסתי מספר זהות אחר, של מישהו אחר
וכשהגעתי ללשכה הכנסתי בשביל לקבל מספר לתור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה