- הוסף לסימניות
איך לא מסוכן?לא מסוכן בכלל
איך לא מסוכן?לא מסוכן בכלל
תנסי להכנס היום (הם עובדים היום בצהרים) החל מהשעה 14:00אשמח מאד אם יש למישהו תור למשרד הפנים בבני ברק והוא לא צריך
תודה מראש
אני מעדיפה לבוא עם תור מסודר ולא לחכות הרבה בתורתנסי להכנס היום (הם עובדים היום בצהרים) החל מהשעה 14:00
נראה לי שבערך ב 14:10 פותחים עוד תורים
את צריכה להיות מאוד מאוד זריזה כדי להצליח לתפוס 5 תורים1) לקבוע על הבוקר ע"ח ביטולים שהמלצתם - בדרך כלל יהיו בודדים. צריכה 5 יחד. מה עושים??
תלוי מאוד על מי את נופלת2)צריכה דרכונים לכמה ילדים. באתר כתוב בפירוש שלכל תת.ז צריך תור. לא יכולים להתעצבן ולסרב במקום אם מגיעים כמה על אותו תור?
תכניסי מספרי זהות אחרים3)באתר myvisit ראיתי כבר מזמן (כשקבעתי לת.ז) שאי אפשר להרשם לאתר אם אין לך נייד שמקבל הודעות. וב"ה אין לי. מה שהחלט מוריד את רמת השירות. אני לא יכולה לראות באתר תורים שקבעתי . ואם לא רשמתי לי אותם- הלך עלי
כמו כן האופציה של ביטולים באמת מסובכת
התכוונתי שתכנסי לאתר, לא לסניףאני מעדיפה לבוא עם תור מסודר ולא לחכות הרבה בתור
לא הבנתי מה זה בא לפתוראת צריכה להיות מאוד מאוד זריזה כדי להצליח לתפוס 5 תורים
תלוי מאוד על מי את נופלת
אני הגעתי עם 3 תורים ל-4 אנשים ונתנו לי
חמותי הגיעה עם תור אחד ל-3 אנשים ונתנו לה
לעומת זאת אני יודעת על מישהי שהגיעה עם 2 תורים והיו לה 3 ילדים ולא נתנו לה
תכניסי מספרי זהות אחרים
רק תזכרי אותם...
שאם כבר הזמנת תורים על המספרי זהות שלהם האתר כבר לא יתן לך להזמין שוב על אותו מספר זהות לפני שתבטלי את התורלא הבנתי מה זה בא לפתור
אה תודה. אין חשששאם כבר הזמנת תורים על המספרי זהות שלהם האתר כבר לא יתן לך להזמין שוב על אותו מספר זהות לפני שתבטלי את התור
לכן תכניסי מספרי זהות אחרים
לאיזה מייל לשלוח? על מנת לבטל?אפשר לשלוח מייל ולבטל
(לוקח שבוע)
איפה את גרה?אה תודה. אין חשש
התורים הפנויים זה מתי שאני צריכה לטוס...
ירושליםאיפה את גרה?
תנסי להכנס היום החל מ 14:10 ותחכי שיכנסו תוריםירושלים
תודה!! מחר לא אוכל לבוא עם כולם אז אני מניחה שצריך לעשות את זה יום לפני שרוצים לבואתנסי להכנס היום החל מ 14:10 ותחכי שיכנסו תורים
מקסימום תספיקי חלק...
הייתי עוזרת לך אבל אני צריכה לעשות תורים למישהי אחרת בעיר אחרת
תודה תודה תודה!!!לכל מי שמחפש תורים!
עכשיו יש תורים לסניף בשלום ציון בירושלים ליום רביעי בעוד שבועיים
תודה תודה תודה!!!
פתאום התפנו מלא תאריכים ומלא שעות! כך שיכולתי לבחור את הכי נח...
הלוואי בקונסוליה היה ככה פשוט לחדש פספורטלכל מי שמחפש תורים!
עכשיו יש תורים לסניף בשלום ציון בירושלים ליום רביעי בעוד שבועיים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים