עזרה תור דחוף למשרד הפנים לדרכון

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות

@יוניקורן

@חגיתילה
@מה שאני
@טוסט

שאלות מחדשה בתחום
1) לקבוע על הבוקר ע"ח ביטולים שהמלצתם - בדרך כלל יהיו בודדים. צריכה 5 יחד. מה עושים??
2)צריכה דרכונים לכמה ילדים. באתר כתוב בפירוש שלכל תת.ז צריך תור. לא יכולים להתעצבן ולסרב במקום אם מגיעים כמה על אותו תור?
3)באתר myvisit ראיתי כבר מזמן (כשקבעתי לת.ז) שאי אפשר להרשם לאתר אם אין לך נייד שמקבל הודעות. וב"ה אין לי. מה שהחלט מוריד את רמת השירות. אני לא יכולה לראות באתר תורים שקבעתי . ואם לא רשמתי לי אותם- הלך עלי
כמו כן האופציה של ביטולים באמת מסובכת

• הוסף לסימניות
אשמח מאד אם יש למישהו תור למשרד הפנים בבני ברק והוא לא צריך
תודה מראש

• הוסף לסימניות
1) לקבוע על הבוקר ע"ח ביטולים שהמלצתם - בדרך כלל יהיו בודדים. צריכה 5 יחד. מה עושים??
את צריכה להיות מאוד מאוד זריזה כדי להצליח לתפוס 5 תורים
2)צריכה דרכונים לכמה ילדים. באתר כתוב בפירוש שלכל תת.ז צריך תור. לא יכולים להתעצבן ולסרב במקום אם מגיעים כמה על אותו תור?
תלוי מאוד על מי את נופלת
אני הגעתי עם 3 תורים ל-4 אנשים ונתנו לי
חמותי הגיעה עם תור אחד ל-3 אנשים ונתנו לה
לעומת זאת אני יודעת על מישהי שהגיעה עם 2 תורים והיו לה 3 ילדים ולא נתנו לה
3)באתר myvisit ראיתי כבר מזמן (כשקבעתי לת.ז) שאי אפשר להרשם לאתר אם אין לך נייד שמקבל הודעות. וב"ה אין לי. מה שהחלט מוריד את רמת השירות. אני לא יכולה לראות באתר תורים שקבעתי . ואם לא רשמתי לי אותם- הלך עלי
כמו כן האופציה של ביטולים באמת מסובכת
תכניסי מספרי זהות אחרים
רק תזכרי אותם...

• הוסף לסימניות
את צריכה להיות מאוד מאוד זריזה כדי להצליח לתפוס 5 תורים

תלוי מאוד על מי את נופלת
אני הגעתי עם 3 תורים ל-4 אנשים ונתנו לי
חמותי הגיעה עם תור אחד ל-3 אנשים ונתנו לה
לעומת זאת אני יודעת על מישהי שהגיעה עם 2 תורים והיו לה 3 ילדים ולא נתנו לה

תכניסי מספרי זהות אחרים
רק תזכרי אותם...
לא הבנתי מה זה בא לפתור

• הוסף לסימניות
שאם כבר הזמנת תורים על המספרי זהות שלהם האתר כבר לא יתן לך להזמין שוב על אותו מספר זהות לפני שתבטלי את התור
לכן תכניסי מספרי זהות אחרים
אה תודה. אין חשש
התורים הפנויים זה מתי שאני צריכה לטוס...

• הוסף לסימניות
תנסי להכנס היום החל מ 14:10 ותחכי שיכנסו תורים
מקסימום תספיקי חלק...
הייתי עוזרת לך אבל אני צריכה לעשות תורים למישהי אחרת בעיר אחרת
תודה!! מחר לא אוכל לבוא עם כולם אז אני מניחה שצריך לעשות את זה יום לפני שרוצים לבוא
ובכל מקרה טירוף לי לבוא פעמיים. מקווה שלא אזדקק לזה

• הוסף לסימניות
תודה תודה תודה!!!
פתאום התפנו מלא תאריכים ומלא שעות! כך שיכולתי לבחור את הכי נח...
לכל מי שמחפש תורים!
עכשיו יש תורים לסניף בשלום ציון בירושלים ליום רביעי בעוד שבועיים
הלוואי בקונסוליה היה ככה פשוט לחדש פספורט
התור הראשון הפנוי הוא במאי

• הוסף לסימניות
פורסם עכשיו שמשרד הפנים עובד על תוכנית להוסיף כ250000 תורים בשלשה חודשים הקרובים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה