בקשה תור דחוף למשרד הפנים!

• הוסף לסימניות
בירושלים, שלומציון המלכה
הייתי בבוקר ביום שיש תורים גם לאחה''צ
נתנו לי תור שבוטל לשעת אחה''צ
זה מאמץ שווה לנסות בתפילה שזה יצליח

• הוסף לסימניות
אשמח לתור בירושלים/בני ברק (צריכה דווקא בלשכות האלה כי אני צריכה דרכון חירום)

• הוסף לסימניות
רבותיי, מניסיון אין שום צורך בתור
מי שמגיע לפני הפתיחה מכניסים ללא תור
זה המדיניות ברוב הלשכות בארץ.
הייתי ביום חמישי בבני ברק, היה שם אנשים שהגיעו עוד לפני הפתיחה וחיכו שלוש שעות! ואז הודיעו להם שכבר לא יכניסו אותם ושיבואו פעם אחרת
זה תלוי עד כמה עמוס...

• הוסף לסימניות
יש לי תור להיום במבשרת
אשמח להלחליף לתור היום בירושלים
יש משהו שמעוניין?

• הוסף לסימניות
תכנסו לדרכונים ללא שינוי ושם פותחים תורים לאותו יום(תיכנסו בשעות הבוקר המוקדמות)
וסתם כך לידיעה יום חמישי בבוקר פותחים תורים לשבוע אחר כך
ניתפס מהר

• הוסף לסימניות
יש מקומות שמכניסים גם בלי תור אם יש לך סבלנות לחכות שעות בשביל זה, שווה לנסות!

• הוסף לסימניות
איך מבררים על תור שקבעתי בירושלים?
קבעתי תור ואני לא זוכרת את התאריך והשעה.

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג איך אפשר להשיג תור באזור המרכז
פשוט באתר אני לא רואה שום תור
תודה רבה

• הוסף לסימניות
יש למישהו מושג איך אפשר להשיג תור באזור המרכז
פשוט באתר אני לא רואה שום תור
תודה רבה
אנחנו הלכנו בשמונה בבוקר בלי תור,
והכניסו אותנו בין התורים..

זה תלוי אם המנהלת נמצאת שם או לא..
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה