עזרה תור למשרד הפנים דחוף

• הוסף לסימניות
מחפשת בדחיפות תור למשרד הפנים לצורך ת.ז. (אפשר גם תור של דרכון) בירושלים והאזור
תודה!

• הוסף לסימניות
/

• הוסף לסימניות
מקפיצה
התור של @עשר10 לצערי היום לירושלים והלשכה שם סגורה
אם יש למשהו תור ללשכה אחרת באזור ירושלים בימים הקרובים - זה דחוף לי מאוד מאוד מאוד
תודה!

• הוסף לסימניות
בעלי הגיע לבני ברק הכניסו אותו בלי תור
בגלל שרק חלק סניפים פתוחים הם חייבים לקבל
תגיעי לכל סניף ממש בפתיחה
(היום פתוח אחרי צהריים), המתנה ארוכה אבל שווה

• הוסף לסימניות
אני מחפשת בבני ברק, בדחיפות.
אשמח לעזרה!

• הוסף לסימניות
תנסי להגיע בלי תור
ביום שני בעלי הגיע ללא תור מוזמן ויש המון פקידים

• הוסף לסימניות
אני כן אשמח ללכת עם תור
אם יש למשהו במעלה אדומים/ מבשרת/בית שמש/הר חומה - נשמח מאוד

• הוסף לסימניות
יש אולי למשהי תור? או אפשרות ללכת בלי תור בוודאות? אני צריכה לעשות לשתי הבנות שלי דרכונים אשדוד בני ברק או ירושלים

• הוסף לסימניות
8-12 בבוקר
בשני ורביעי גם אחרי צהריים מ 2וחצי עד 5
היה תור ארוך 50 שבאו בלי תור אבל כולם נכנסו. אם אין תור הוא הבין שעדיף עכשיו שכל הסניפים סגורים

• הוסף לסימניות
8-12 בבוקר
בשני ורביעי גם אחרי צהריים מ 2וחצי עד 5
היה תור ארוך 50 שבאו בלי תור אבל כולם נכנסו. אם אין תור הוא הבין שעדיף עכשיו שכל הסניפים סגורים
מה הכתובת בבני ברק?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה