אני צריכה את התור לתאומות שליהכי טוב פשוט לגשת לשם ולבקש תור דחוף לרישום נישואין, ואז תבקשו מהפקיד מה שאתם רוצים.
אני יודעת שבמשרד הפנים של בני ברק פותחים כמעט בכל בוקר תורים לאותו יום / ליום יומיים הבאים...שבוע טוב! אני זקוקה למידע אם מישהו יודע איך אפשר לקבוע תור למשרד הפנים במודיעין עילית? דרך האתר הוא לא נותן אופציה כזו ולדעתי אמור להיות דרך אחרת לקבוע תור לשם.
מתי זה על הבוקר? 8?אני יודעת שבמשרד הפנים של בני ברק פותחים כמעט בכל בוקר תורים לאותו יום / ליום יומיים הבאים...
(ושמעתי שם פקידה שאומרת שבימי חמישי גם פותחים אופציה לכל השבוע שאחריו) אבל את זה את צריכה לעשות ממש 'על הבוקר'
אני היום קבעתי בבני ברק ליום שלישי בשעות הבוקר...
שימי לב לבחור את האופציה הבאה כשאת נכנסת לאתר לקבוע תור - בקשה לדרכון או לתעודת זהות ביומטריים ללא שינוי פרטים - באופציה הזו פותחים תורים זמניים...
בהצלחה רבה!
בדרך כלל הם פותחים ב - 8מתי זה על הבוקר? 8?
צריך להגיע פיזית? חשבתי שאמרת שאפשר דרך האתר?בדרך כלל הם פותחים ב - 8
אז עדיף להגיע ב - רבע לשמונה.
טעות,צריך להגיע פיזית? חשבתי שאמרת שאפשר דרך האתר?
יש תורים גם לחדש תעודת זהות?לפני שבועיים הוצאתי דרכון לבן שלי התינוק, נכנסתי לאתר פרוג כדי לקבל עזרה, אכן עניתם יפה, אך לא מדוייק,
אם רוצים תורים פנויים לכל הארץ באותו יום, מקסימום 3 ימים הכי מאוחר, נכנסים לאתר של משרד הפנים, לוחצים על חידוש דרכון ולא דרכון חדש, לא תאמינו כמה תורים פנויים, באמת נכנסתי בשעה 7:30 כמו שנאמר פה, והיה לי תור לפתח תקווה בין 8 ל - 12 ואחה"צ, היה ממש תורים לכל הארץ! יש להמתין בסבלנות עד 8 - 8:30 כי כל הזמן עלים עוד תורים, אך במקביל תורים נתפסים מאוד מהר!!
הלכתי ללשכה והפקידה הנחמדה אמרה לי שכל יום בין 7:30 ל -8:30 עולים תורים חדשים בחידוש דרכון, והלא יאומן קרה, שבוע לאחר מכן היה לבן שלי דרכון ביד! ז"א לקח להם שבוע להנפיק ולהביא אותו לנקודת חלוקה! אין על המדינה שלנו!!!!
מקווה שעזרתי למישהו
כל בוקר הם פותחים תורים באיזור 7 7.5בבני ברק אם מגיעים מוקדם ממש הם נותנים להכנס בלי תור?
חייבת דחוף בשביל רישום נישואין.
בבני ברק לא רואה כזו אפשרות.כל בוקר הם פותחים תורים באיזור 7 7.5
לדעתי לא מומלץ להגיע בלי תור זה לוקח מלא זמןןןןן
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //