רופא תור לרופא משפחה - רק בעוד שבוע וחצי???

• הוסף לסימניות
אבל מה עם רופא אף אוזן גרון??? או רופא עור???
צריך לחכות 2-3 חודשים, זה לא הגזמה?????????????????????
אם רופא משפחה יקבע שזה דחוף, המזכירות בד"כ יכניסו בין התורים

• הוסף לסימניות
היינו צריכים דחוף תור לרופא משפחה שיבדוק משהו קטנטן, בקופ"ח כללית, ניסינו דרך האתר, והתור הקרוב היה רק בעוד שבוע וחצי!!!!!
עד אז הילד יכול כבר להחלים ולחלות שוב פעם..... מה הסיפור?????

ניסיתי גם רופא אף אוזן גרון, התור הקרוב הוא בעוד חודשיים וחצי!!!!! כן כן אתם קוראים טוב.
ואחרי זה מספרים לנו סיפורים שהקופה הזו הכי טובה, והקופה הזו הכי מהירה, וכל קופה מוציאה קליפ אחר עם ברדק-שמרדק להראות איך אפשר אצלה לקבוע תור תוך כמה דקות וכו' וכו' וכו', וכולם רודפים אחרינו, בעוד שבפועל הציבור סובל. צריכים תורות לרופאים ואין.

הלוואי ששר הפנים והבריאות החדש ר' אריה דרעי יצליח לעשות משהו בנידון.
בכללית הכי טוב לקבוע במענה טלפוני אנושי ב 2700*
אם מסבירים שזה דחוף הם מתחשבים ויכולים לקבוע לאותו יום

• הוסף לסימניות
אנחנו גם בכללית. נכון שבאתר אין תורים, אבל לרופא משפחה או רופא ילדים, אפשר להגיע למרפאה בלי תור ומכניסים אותך בין התורים.
לגבי אא"ג, אם רופא משפחה כותב בהפניה שזה דחוף, הם חייבים להכניס אותך באותו יום.

• הוסף לסימניות
אני גם בכללית.
ובחיים לא נתקלתי בדבר הזה.
תור לרופא משפחה/ילדים מהיום למחר. ואפילו מהיום להיום.
וגם לרופא נשים יש זמינות תורים מצויינת.
מה שכן, לקבל התחייבות לMRI זה סיוטטטטטט בכללית.
כאילו בא לי לעשות MRI להנאתי... ולעשוק את הקופה.
כזה טמטום!!!!

• הוסף לסימניות
אבל מה עם רופא אף אוזן גרון??? או רופא עור???
צריך לחכות 2-3 חודשים, זה לא הגזמה?????????????????????
זה ככה בכל הקופח אבל עם יש הפניה מרופא ילדים/ משפחה שזה דחוף בדכ יתנו דחיפה א ביטול....(לפחות במאוחדת זה ככה...)

• הוסף לסימניות
אצלינו , במכבי פותחים את הזימון תורים יום קודם ב8 בערב
אחרת יחכו חצי שנה....לרופא משפחה

• הוסף לסימניות
כללית באמת מגזימים עם התורים.
כשהייתי צריכה תור לאף אוזן גרון אז קבעתי תור לרופאת משפחה (שהיה לאחרי שבוע :() במקום לרופא אף אוזן גרון כי לא היו תורים, הזיה!

ותגידו, גם בקופות אחרות התורים לרופאי שיניים במרחק 3 חודשים?? קבעתי בחנוכה תור לסוף שבט, לבינתיים אני סובלת בשיניים (לא משהו רציני, אבל מטריד)
הם הגזימו לגמרי!

• הוסף לסימניות
אני בכללית
שבוע + לחכות לרופא משפחה
אבל
יש עוד כמה רופאים בסניף יותר זמינים כשרציתי לעבור האחות אמרה לי שאני לא יוכל לחזור לרופא הזה כי הוא מלא מטופלים ולכן הוא מלא כי הוא רופא מאוד טוב
בקיצור רופא טוב הוא מלא
וכשאני צריך אני הולך לרופא מחליף
אבל לדברים רציניים רק אליו

לא יודע מה לגביי קופות אחרות
אבל אשתי בקופה אחרת והמקצועיות שם הוא מתחת לכל ביקורת

בנוגע לרפואה מקצועית הרבה פעמים מתפנים תורים
ואפשר גם להתקשר לסניף באותו יום שיש קבלה של הרופא המקצועי ולשאול אם יש ביטולים פעמיים מתוך 3 היה לי תור באותו יום

• הוסף לסימניות
היינו צריכים דחוף תור לרופא משפחה שיבדוק משהו קטנטן, בקופ"ח כללית, ניסינו דרך האתר, והתור הקרוב היה רק בעוד שבוע וחצי!!!!!
עד אז הילד יכול כבר להחלים ולחלות שוב פעם..... מה הסיפור?????

ניסיתי גם רופא אף אוזן גרון, התור הקרוב הוא בעוד חודשיים וחצי!!!!! כן כן אתם קוראים טוב.
ואחרי זה מספרים לנו סיפורים שהקופה הזו הכי טובה, והקופה הזו הכי מהירה, וכל קופה מוציאה קליפ אחר עם ברדק-שמרדק להראות איך אפשר אצלה לקבוע תור תוך כמה דקות וכו' וכו' וכו', וכולם רודפים אחרינו, בעוד שבפועל הציבור סובל. צריכים תורות לרופאים ואין.

הלוואי ששר הפנים והבריאות החדש ר' אריה דרעי יצליח לעשות משהו בנידון.
בלת"ק
אני במקרה מסוים כשנתקלתי באטימות
פשוט פתחתי תלונה באתרעם הסבר קצר על הדחיפות ,תוך כמה דקות מנהלת המרפאה בכבודה ובעצמה מתקשרת אלי ואמרת לי מה קרה?למה לא פנית אלינו? (איזה לא פניתי שבוע שרדפתי אחריהם ואין אין תורים גם למקרה הכי דחוף....)
באיזו שעה את רוצה להיום?(רק תבחרי)
מדובר על רופא עור.
מה שלא הולך במוח הולך לפעמים בכוח מה לעשות.
ככה זה במדינה שלנו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה