מידע שימושי תור לשגרירות ארהב לדרכון / אזרחות

• הוסף לסימניות
הייתי צריכה דחוף תור לשגרירות ארה"ב לקראת טיסה בעוד שבועיים
אחרי בירור בין כל העסקנים כאן.. נרשמתי אצל 0527139081 - הכי זול מכולם, 160 דולר, לכל הסוגים לכל הזמנים
קיבלתי תור לשבוע הבא ושירות מצוין !!!
מפרסמת למי שצריך
זה המייל שלו a0527139081 שטרודל גימייל
וזה הקישור לטופס הרשמה https://forms.gle/iujDPzzMCxtz9C7N7

• הוסף לסימניות
הייתי צריכה דחוף תור לשגרירות ארה"ב לקראת טיסה בעוד שבועיים
אחרי בירור בין כל העסקנים כאן.. נרשמתי אצל 0527139081 - הכי זול מכולם, 160 דולר, לכל הסוגים לכל הזמנים
קיבלתי תור לשבוע הבא ושירות מצוין !!!
מפרסמת למי שצריך
זה המייל שלו a0527139081 שטרודל גימייל
וזה הקישור לטופס הרשמה https://forms.gle/iujDPzzMCxtz9C7N7
מצטרף להנ"ל
ממליץ בחום!

• הוסף לסימניות
אני צריכה לחדש דרכון אמריקאי
בגלל שהטיסה ממש קרובה אני צריכה לעשות דרכון חירום אמרו לי בשגרירות לבוא בשמונה בבוקר
רציתי לדעת אם מישהו יודע אם זה משנה לאיזה שגרירות ללכת לירושלים או תל אביב

• הוסף לסימניות
לא משנה

העיקר שתבואי עם טופס מלא, אגרה שולם, תמונה ודרכון ישן מקורי וצילום. אם הדרכון הישן עם תמונה ישנה, צריך להביא גם מסמך מזהה עם תמונה עדכנית כמו דרכון ישראלי/ת.ז.

מנסיון עם לקוחות, כדאי גם להביא תעודת לידה/אזרחות.

• הוסף לסימניות
סליחה על השאלות הרבות, אם זה דרכון חירום כמה צריך לשלם? אם אני משלמת כמו על חידוש ובאה לעשות דרכון חירום אני עלולה להפסיד את הכסף?

• הוסף לסימניות
המחיר אותו מחיר, אחרי שתחזרו מארה"ב, צריך למלא טופס מתאים ולהרשם במערכת שלהם, ולשלוח להם ביחד עם הדרכון חירום ומקבלים בחינם דרכון רגיל.

• הוסף לסימניות
אני צריכה לקבוע פגישה עם שגריר כדי להוציא תעודת אזרחות אחרי גיל 18
מישהו יכול להדריך אותי איך אני עושה את זה?
@שירותי ESTA לארה"ב

• הוסף לסימניות
תוך כמה זמן יש תור בדרך כלל ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה