דרוש מידע תור לתעודת זהות מהיר-דחוף!!!

• הוסף לסימניות
2 דקות ל7 בבוקר-- להיכנס לאתר.
ב-7 בבוקר נכנסים תורות חדשים לאותו יום.- לנסות לרענן את הדף עד 7.05.
אם לא הולך- לנסות יום למחרת

• הוסף לסימניות
ניסיתי עכשיו . בדף הראשי הוא כותב את גבעתיים אבל בשלב הבא הוא כותב אין תורים פנויים

• הוסף לסימניות
אוח
אולי אנסה שוב ללכת לבני ברק בלי תורים יש להם כזה דבר זה פשוט להיות שם איזה שעתיים שלוש...

• הוסף לסימניות
אפשר להגיע עם תור למשהו אחר ואז להוציא זמנית, ככה אמרו לי במוקד
הזמנתי תור לספח או משהו כזה ואז הגעתי

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי דרך המוקד יש להם המון תורים שלא מופיעים באתר

• הוסף לסימניות
יש המון תורים בפיריפריה
תור.jpg

• הוסף לסימניות
מישו יודע מה זה הדבר הזה שאפשר לעשות דרך האתר ב140 שח?

קבצים מצורפים

• צילום מסך 2025-06-07 224156.png
    צילום מסך 2025-06-07 224156.png
    KB 54.5 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
יש לי פתרון
מי שמעוניין שיכתוב לי בפרטי
אם אכתוב פה הוא כבר לא יועיל...

• הוסף לסימניות
הי.
לפני 3 חודשים קבעתי תור לחידוש תעודת זהות (נגמרה לה התוקף ואני צריכה לשנות כתובת)
עכשיו התברר שביום המיוחל של החידוש (שבוע הבא) אני לא אוכל להגיע לחדש אותה.
מה אפשר לעשות חוץ מלקבוע תור לעוד 3 חודשים...?
צריך קודם לבטל את התור? או שאפשר להגיע אל משרד הפנים ולשבת שם עד שיתפנה תור? איך זה הולך?
תודה.

• הוסף לסימניות
הי.
לפני 3 חודשים קבעתי תור לחידוש תעודת זהות (נגמרה לה התוקף ואני צריכה לשנות כתובת)
צריך קודם לבטל את התור? או שאפשר להגיע אל משרד הפנים ולשבת שם עד שיתפנה תור? איך זה הולך?
תודה.
איפה התור?
אולי אפשר אותו?

• הוסף לסימניות
הי.
תודה.
ראשית כל בשביל לשנות כתובת לא צריך לרדת למשרד הפנים, אפשר להחליף ספח במערכת ממשל זמין.

שנית, אכן צריך לקבוע תור חדש וצריך בשביל זה לבטל קודם את התור הקודם אבל לא בהכרח צריך לחכות 3 חודשים.
מניסיוני אם זה חשוב לכם לקבל את התעודה מוקדם צריך להיכנס מדי פעם לאתר ואז אפשר לתפוס ביטולים וכד', אמנם זה דורש לפעמים לנסוע לעיר אחרת קרובה.

• הוסף לסימניות
אני צריך דחוף תור במשרד הפנים בימים אלו האם יש לכם תור שאינו בשימוש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה