דרוש מידע תושבים מיסודות ובית חלקיה - זקוקה לעזרתכם

• הוסף לסימניות
במה כרוך אישור וועדה?

• הוסף לסימניות
אני חורג קצת מהנושא.
אולי מארגנים קבוצה לבנות ישוב חרדי חדש.
יש אנשים שמחפשים דברים כאלה?

• הוסף לסימניות
אני חורג קצת מהנושא.
אולי מארגנים קבוצה לבנות ישוב חרדי חדש.
יש אנשים שמחפשים דברים כאלה?
יש הרבה ביקוש, התעניינות וגם סקפטיות...
יש אשכולות בנושא
אדרבה,
תתן פה קווים כלליים ודרכי יצירת קשר, תראה מה האפשרויות הרלוונטיות עבורך לגיבוש קבוצה

• הוסף לסימניות
יש הרבה ביקוש, התעניינות וגם סקפטיות...
יש אשכולות בנושא
אדרבה,
חיפשתי אשכלות בעניין לא מצאתי, אולי תקשר אותי.
תתן פה קווים
ישוב חרדי למהדרין שקט מאוד עדיפות באזור בית שמש ירושלים
כלליים ודרכי יצירת קשר,
יש לך מה להציע?

• הוסף לסימניות
חיפשתי אשכלות בעניין לא מצאתי, אולי תקשר אותי.

ישוב חרדי למהדרין שקט מאוד עדיפות באזור בית שמש ירושלים

יש לך מה להציע?
הנה אשכול עדכני
ישוב באיזור בית שמש ירושלים? נשמע פנטסטי
לא הבנתי אתה מנסה לארגן קבוצה או להצטרף?

כתבתי שאם אתה מתכוון לארגן, ויש לך כיוון ריאלי, תשאיר פרטים (לפחות מייל) שהמעוניינים יוכלו ליצור איתך קשר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה