התייעצות תושבי בני ברק - התעוררו! מצחינים לנו את העיר, ואנחנו שותקים!!

• פותח הנושא rutt
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
ברור שזה בא מחינוך מבפנים של ההורים ושל מוסדות החינוך
לגבי נקיון סביבתי גם חשוב להדגיש על נקיון ארץ ישראל שיש אנשים שבאו לארץ רק בשביל לנקות אותה
וידוע סיפורים על זה מתקופת השואה

אבל גם אתם תושבים תפתחו פניות במוקד 106 תבקשו מספר פניה כל יום כל הזמן תשלחו עותקים למבקר העירייה וכן למבקר משרד הפנים ולמבקר המדינה אם למשל כל יום בעירייה יקבלו 100 מיילים זה אחרת אבל אתם מוציאים כאן קיטור במקום להרים טלפון למוקד 106 או לשלוח מייל לעירייה למי שאמון על הנושא וכמובן על תשכחו את התקשורת
לצערי ישנם כתבים שכבר לא עושים את העבודה שלהם אם לא שילמתם כסף ואתם לא מצד פוליטי כלשהוא
תפנו לכאלה שעדיין מקצוע עיתונות הוא עדיין בגדר יושרה אצלם

• הוסף לסימניות
בני ברק היא מקרה אבוד לכל הדעות .

רק משיח כנראה יוכל לגאול את העיר מחסרונותיה וגרעונותיה.

חבל על המחשבה שמשהו ישתנה לטובה בכל התחומים הללו בעיר.

לכן ביקשתי שלא ינסו כאן לפתור את כ ל ה ב ע י ו ת .
בואו נתמקד במה שהעליתי כאן, שזו באמת בעיה גדולה, וניתנת לפתרון קל - ללא צורך לחנך את הציבור וכו'.
עם זה נמתין באמת למשיח...

• הוסף לסימניות
מבדיקה וממידע מבתוך העירייה, המצב כיום הוא שכל אישור, תקציב ומינוי העירייה והייעוץ המשפטי בודקים אם יהיה לאלבוים מה להגיד ולטעון
כמובן...
עורך דין או לא?
אני ממש מתחרט שבבחירות האחרונות לא הצבעתי לו!
אני ממש אוכל את הלב!
היה מותר לבן אדם הזה לקבל קצת יותר גיבוי מתושבי בני ברק הנאנקים והסובלים מהדיקטטורה הגוראית.
ברצינות.

• הוסף לסימניות
בואו נתמקד במה שהעליתי כאן, שזו באמת בעיה גדולה, וניתנת לפתרון קל - ללא צורך לחנך את הציבור וכו'.
הפתרון הכי מעשי הוא לדעתי לפנות כל הזמן למוקד 106, ולשלוח כל הזמן פניות למבקר העירייה ולמשרד הבריאות!

• הוסף לסימניות
תפסיק להתעקש.

• הוסף לסימניות
כמובן...
עורך דין או לא?
אני ממש מתחרט שבבחירות האחרונות לא הצבעתי לו!
אני ממש אוכל את הלב!
היה מותר לבן אדם הזה לקבל קצת יותר גיבוי מתושבי בני ברק הנאנקים והסובלים מהדיקטטורה הגוראית.
ברצינות.
אלבוים שייך לאותו סוג של דיקטטורה
והבעיות של בני ברק לא קשור לקהילה זו או אחרת
ולראיה הקדנציה הקודמת ששלטו הדקטטורים של דגל

• הוסף לסימניות
יש לאחרונה דווקא שינוי רציני לטובה, פקחי הרובע זה סטארטאפ שמי שיודע להשתמש בהם מרויח.

• הוסף לסימניות
לגבי העקיצות ,זה שיח ילדותי וטיפשי כל העקיצות האלה מי שירצה יוכל לפתוח בשביל זה אשכול הנקודה היא יש כן דברים שיכולים להשתנות. יש כמה נקודות חשובות שאמרו שצריך להחריב את העיר זה קצת נכון כי בכל הערים עשו כבישים וסביבם בנו בתים בבני ברק בנו בתים ואז השחילו ביניהם כבישים.
למה המצב בירושלים יותר טוב?
כל הזמן העיר בשיפוצים לחץ ועומס בכבישים נכון, יותר נעים בשכונות אבל מרכז העיר בעייתי.
וחם כאן כי זה פשוט מרכז ירושלים או ערים אחרות בנויות על הר או מקום גבוה יותר.
וחוסר האוויר נוצר עקב הביקוש האדיר ,
מה לעשות.
לסיכום: אם יש מה לעשות?
לא יודע אומרים שזו הערייה כמעט הכי עשירה בארץ ולצערנו - הכי מושחתת.
פקחים מלא פעמים סוגרים דילים שהם לא מלשינים וגובים, כן, עשרות אלפי שקלים.
ראיתי את הרחוב של ראש העיר - מדהים אין מה לומר אולי נעבור לשם.
משהו עצים אור , שקט.
רואים בקטנה שינוי בתאורה , במראה אבל יש מה לתקן!!!
נקווה שבחירות הבאות יבוא ראש עיר ספרדי או לפחות מישהו שיוכל להרים את הכפפה ולתת אירועי תרבות נורמלים .
זמרים ,
לדוגמא כל ערייה נורמלית שולחת לבחורי ישיבות שי כזה עם פחית וכמה ממתקים לחגים או חופשים עריית ב"ב?
כלום. נדה, גורנישט, זירו .
יאללה בחירות!

• הוסף לסימניות
זה לא הולך להיפתר.
ברגע שבבחירות אף אחד לא מסביר לך במה הוא יעזור לך בתור תושב, כי זה לא מעניין אף אחד.
אלא כל אחד מנסה לגרום לכמה שיותר מהציבור שלו לבחור בו.
ובפעם הבאה הולך להיות ראש עיר של דגל לא בגלל שהוא יותר טוב, אלא כי הם הרב...

(חבל שבית שמש מעתיקה את המודל הכושל הזה, היא יכלה להיות העתיד של הציבור החרדי...)

כל מי שמשלם ארנונה לעירייה - לא מקבל שום דבר!!! בתמורה.
לא גני משחקים, לא שירותי ניקיון, לא הדברה.
שום שקל שאני נותן לעירייה (כן, יש גם כאלה שמשלמים ארנונה ברוך השם...) לא חוזר אלי בתור תושב, וגם מה שאני מקבל זה רק בזכות שהקהילה שלי שייכת למפלגה מרכזית בעירייה. (וגם אני לא מקבל את זה בתור תושב, אלא מקסימום בתור מתפלל )

אפילו דבר מינימלי כמו אכיפה על עבירות בניה. כן, בתור תושב העיר מגיע לי הזכות שלא יזיקו את הבית שלי, ואני לא צריך ללכת לבתי דין וכו' בשביל לעשות זאת.

או רמזורים לילדים, בדרך לבי"ס איזור יכולים לעבור 3 כבישים מסוכנים. אבל אחד לא חשב לשים שם רמזורים (עד האסון שלא יבוא...) או אפילו מישהו שיעביר את הילדים את הכביש..

• הוסף לסימניות
אולי באמת נפתח פה אשכול של דברים הטעונים שיפור בבני ברק- שאין להם שום במה בממסד,
והלוואי שמישהו שם בעירייה יקלוט שדברים חחיבים לקרות.
אני את שלי עשיתי
בבחירות האחרונות שמתי את בוסו במקום זייברט
ומרגיש לי שיש לי חלק בכך ש70 אחוז מהעכברים נעלמו
ושפתאום מישהו שם הרגיש שהכסא שלו כבר לא בטוח לגמרי וטיפלה רועד והיה חשוב לו גם לקום ממנו לפעמים

• הוסף לסימניות
לא יודע אומרים שזו הערייה כמעט הכי עשירה בארץ ולצערנו - הכי מושחתת.

שומעים הרבה את הטענה הזו שהמגדלים מביאים הרבה ארנונה
אבל איך יכול להיות שחמש מגדלים יעשו את העיר הזו לאחת מהעשירות
כשבתל אביב יש 150 מגדלים כאלה
וכן ים של דירות יוקרה
וכן ברוב הערים הגדולות בארץ יש פי כמה וכמה מבני ברק
גם מגדלים וגם דירות יוקרה
ובב"ב כידוע יש גם אחוז לא מבוטל שמקבל הנחות ארנונה

אז נכון שהמגדלים מכניסים כסף יפה (ואולי זה עוזר שלא צריך ועדה קרואה כמו שהיה)
אבל מכאן ועד שזה העיר הכמעט עשירה או אחת מהעשירות
זה טענה כזה מוזרה
מסתבר שביחס לגודלה זה העירייה הכי ענייה

• הוסף לסימניות
נו,
הערייה מושחתת!!!
מהשורש.
מעניין מה יקרה אם יהיה ראש עיר ספרדי
שומעים הרבה את הטענה הזו שהמגדלים מביאים הרבה ארנונה
אבל איך יכול להיות שחמש מגדלים יעשו את העיר הזו לאחת מהעשירות
כשבתל אביב יש 150 מגדלים כאלה
וכן ים של דירות יוקרה
וכן ברוב הערים הגדולות בארץ יש פי כמה וכמה מבני ברק
גם מגדלים וגם דירות יוקרה
ובב"ב כידוע יש גם אחוז לא מבוטל שמקבל הנחות ארנונה

אז נכון שהמגדלים מכניסים כסף יפה (ואולי זה עוזר שלא צריך ועדה קרואה כמו שהיה)
אבל מכאן ועד שזה העיר הכמעט עשירה או אחת מהעשירות
זה טענה כזה מוזרה
מסתבר שביחס לגודלה זה העירייה הכי ענייה
ולגבי זה זה לא המגדלים זה כל העסקים המטורפים שיש בבני ברק שמגלגלים עשרות מליונים בחודש.
ותקציב הערייה פשוט לא יוצא.
ויתכן שביחס לאוכלוסיה וגודל העיר היא עשירה בהחלט.
עצוב.😭

• הוסף לסימניות
אני לא בני ברקית, מודה
אבל חשבתי על משהו שאין לי מושג אם הוא בר השפעה,
ובטוח שגם אם קצת אנשים יעשו את השינוי עדיין זה לא יוביל לרחובות נקיים מנוזלי אשפה.
אבל אני למשל שמה מעל שקית האשפה בפח שקית סופר בקרקעית הפח-
ואז מעל זה אשפה, אני גם ממש מקפידה לרוקן נוזלים לתוך הכיור, שאריות מרקים ורטבים קצוות של בקבוקי שתיה
כדי שהפח לא יזול בבניין ויעשה כתמים,
וקושרת את השקית פח היטב לפני שהיא יורדת למטה.
זה כי לא נעים פח "ריחני" בתוך הבית או כתמים של נוזלים בחדר מדרגות
אבל אולי אם יקפידו להימנע מלשים נוזלים בתוך הפח יהיה אולי שיפור
אפילו שזה נשמע הזייתי, ובכמויות של הפחים הציבוריים זה בלתי נשלט
אבל רעיון קטן.. אולי עד שהבעיה תטופל ע"י הגורמים בעייריה אמן!
ומבינה אותכם עד הסוף!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה