התייעצות תושבי בני ברק - התעוררו! מצחינים לנו את העיר, ואנחנו שותקים!!

• פותח הנושא rutt
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני לא בני ברקית, מודה
אבל חשבתי על משהו שאין לי מושג אם הוא בר השפעה,
ובטוח שגם אם קצת אנשים יעשו את השינוי עדיין זה לא יוביל לרחובות נקיים מנוזלי אשפה.
אבל אני למשל שמה מעל שקית האשפה בפח שקית סופר בקרקעית הפח-
ואז מעל זה אשפה, אני גם ממש מקפידה לרוקן נוזלים לתוך הכיור, שאריות מרקים ורטבים קצוות של בקבוקי שתיה
כדי שהפח לא יזול בבניין ויעשה כתמים,
וקושרת את השקית פח היטב לפני שהיא יורדת למטה.
זה כי לא נעים פח "ריחני" בתוך הבית או כתמים של נוזלים בחדר מדרגות
אבל אולי אם יקפידו להימנע מלשים נוזלים בתוך הפח יהיה אולי שיפור
אפילו שזה נשמע הזייתי, ובכמויות של הפחים הציבוריים זה בלתי נשלט
אבל רעיון קטן.. אולי עד שהבעיה תטופל ע"י הגורמים בעייריה אמן!
ומבינה אותכם עד הסוף!!
נראה לי כולם עושים ככה.אולי לא ברמה הזו.
לא נראה לי שמישהו מנקז את הכיור לשקית פח.
אולי יש טיפת חוסר אכפתיות כי כבר מלוכלך...

• הוסף לסימניות
רכבי פינוי האשפה בבני-ברק אינם נושאים עמם מנקזי נוזלים, וכך אחרי כל פינוי אשפה הנך רואה פס ארוך רטוב ומצחין - המיץ של הזבל - כפשוטו.
בלת"ק.
יש כזה דבר ניקוז נוזלים?
יש ערים שזה לא ככה?
אני חושב שהבעיה היא מהפחים הקטנים, כשיש צפרדע גדול כמו בירושלים ובערים נוספות זה לא קורה כי הם לא עוצרים ליד כל בניין למשך 3 דקות.
אכן הפחים טמונים מקדמים את הנושא, אחוז הפחים הטמונים קטן מאוד בבני ברק

• הוסף לסימניות
לצערי כל בני ברקי מכיר את התופעה, היא לא קורית במקומות אחרים, שם יש 'תושבים נורמאליים' שמגיע להם מינימום של אנושיות,
אבל זה קורה כבר כמה שנים בבני-ברק, ואנחנו - ממשיכים לשתוק ולסתום את האף.

רכבי פינוי האשפה בבני-ברק אינם נושאים עמם מנקזי נוזלים, וכך אחרי כל פינוי אשפה הנך רואה פס ארוך רטוב ומצחין - המיץ של הזבל - כפשוטו.
זה מדיף ריח נורא למרחוק, זה מפיץ חיידקי קולי צואתיים, זה מזהם את הסביבה, זה בלתי נסבל.
כל שכן בעיר התורה והחסידות - שמיד כשאתה עובר ברחוב כזה - אתה מסיר את האוזניה עם שיעור התורה מהאוזן, או מכסה את התפילין בבוקר, או מפסיק את ה'קורבנות' שהתחלת לומר בדרך לתפילה, כי לרחוב יש דין של 'בית הכסא' כפשוטו!!

[הטריגר לפרסום הזה - במוצ"ש האחרון מכר שלי ישב בגינה בב"ב לפגישת שידוכים, ולפתע עלה ריח הצחנה באפם, הם החליטו לשנות מקום, אבל הוא מספר שלכל כיון שהוא הלך - הם הרגישו ש'חיריה' רודפת אחריהם. כל הכבישים רטובים בשובל ארוך וסרוח. זה היה נורא, וגם מבזה].

מישהו מכיר עוד עיר שכך מתעללים בתושבים, וזה עובר בדומיה??
ניסיתי לשלוח פעם מכתב ליתד - למכתבים למערכת, אך כנראה כיון שלא מדובר בבקשת תרופה, אז זה לא התאים למדור...

אני מתוסכל לגמרי מהמצב, וחושבני שהפורום החשוב הזה - ממנו תצא הישועה. ותשועה ברוב יועץ.
אולי הצפת המערכת ומשרד הבריאות במכתבי מחאה, אולי הגשת תביעה יצוגית נגד העיריה / חברת פינוי האשפה / משרד הבריאות או איני יודע מי, או כל רעיון אחר שנחשוב עליו יחד.

מגיע לתושבי בני ברק לנשום אויר נקי.
בסך הכל בפעם הבאה שתראה את המשאית ליד הפועל היכן שעומד ישנו צינור ברזל שנראה כמו ברז גינה בערך רק גדול יותר ששם מתנקז כל המיץ אשפה מה שהפועל עושה בשביל להפחית ממשקל האשפה ועוד כמה סיבות הוא מרוקן את לכביש בפעם הבאה תצעק עליו לסגור מייד אחרת אתה תזמין לו משטרה או ש.....
והדבר ייפסק זה קורה בעוד ערים חרדיות בסך הכל משהו קטן שנועד לפני שפיכת תכולת המשאית לעשות ריקון לביוב והם עושים לנו את זה מתחת לבית

• הוסף לסימניות
מצרף צילום שתלמדו חברים

קבצים מצורפים

• זה הברז הנל.jpg
    זה הברז הנל.jpg
    KB 64.8 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
לגבי העקיצות ,זה שיח ילדותי וטיפשי כל העקיצות האלה מי שירצה יוכל לפתוח בשביל זה אשכול הנקודה היא יש כן דברים שיכולים להשתנות. יש כמה נקודות חשובות שאמרו שצריך להחריב את העיר זה קצת נכון כי בכל הערים עשו כבישים וסביבם בנו בתים בבני ברק בנו בתים ואז השחילו ביניהם כבישים.
למה המצב בירושלים יותר טוב?
כל הזמן העיר בשיפוצים לחץ ועומס בכבישים נכון, יותר נעים בשכונות אבל מרכז העיר בעייתי.
וחם כאן כי זה פשוט מרכז ירושלים או ערים אחרות בנויות על הר או מקום גבוה יותר.
וחוסר האוויר נוצר עקב הביקוש האדיר ,
מה לעשות.
לסיכום: אם יש מה לעשות?
לא יודע אומרים שזו הערייה כמעט הכי עשירה בארץ ולצערנו - הכי מושחתת.
פקחים מלא פעמים סוגרים דילים שהם לא מלשינים וגובים, כן, עשרות אלפי שקלים.
ראיתי את הרחוב של ראש העיר - מדהים אין מה לומר אולי נעבור לשם.
משהו עצים אור , שקט.
רואים בקטנה שינוי בתאורה , במראה אבל יש מה לתקן!!!
נקווה שבחירות הבאות יבוא ראש עיר ספרדי או לפחות מישהו שיוכל להרים את הכפפה ולתת אירועי תרבות נורמלים .
זמרים ,
לדוגמא כל ערייה נורמלית שולחת לבחורי ישיבות שי כזה עם פחית וכמה ממתקים לחגים או חופשים עריית ב"ב?
כלום. נדה, גורנישט, זירו .
יאללה בחירות!
למה שראש עיר ספרדי ישנה בדיוק את המצב?
לשחיתות יש קשר לעדה?
בענין העירייה העשירה, כל עירייה שלא תוציא כמעט כסף תהיה עשירה...
בתל אביב אכן יש המון מגדלים אבל העיר הרבה יותר גדולה, מתוחזקת ומשופצת.
בבני ברק כיום יש הרבה יותר מ5 מגדלים!

• הוסף לסימניות
חבר עירייה שפועל ממש הרבה מאחורי הקלעים, זייברט רועד ממנו...
מנסיון.
מבדיקה וממידע מבתוך העירייה, המצב כיום הוא שכל אישור, תקציב ומינוי העירייה והייעוץ המשפטי בודקים אם יהיה לאלבוים מה להגיד ולטעון
לפי דבריכם (ולפי דבריכם בלבד-אני אישית לא חושב כך) אז אני מבין שגם אלבוים בחר לכאורה להצטרף לחגיגה,
הרי אם כדבריכם, כל דבר עובר דרכו בצורה כזו או אחרת, וההתנהלות המושחתת בעיר לא השתנתה, (ואל תספרו לי סיפורים על איזה פקאלע' מסכן של שמחת תורה) אז מה זה אומר?

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
למה שראש עיר ספרדי ישנה בדיוק את המצב?
ראש אגף התברואה ספרדי.. אם זה משנה
כך שלא הכל זה ראש העיר.
השינוי נדרש בכל העובדים בעיר הזאת

כל עובד זוטר יודע שיכול לעשות מה שרוצה ולא בודקים אותו
גם מפנה זבל- אמור לבדוק שמשאיר אחריו נקי ללא שאריות
הוא לא גר בעיר.. אבל להתנהג כמו שהעיר נותנת לו -הוא לומד מהר

ואכן בשעות הערב. במוצאי שבתות אי אפשר ללכת בעיר. כל רחוב מסריח יותר מקודמו
או מהפחים המלאים המחכים לפינוי או מהריח שמשאיר אחריו פינוי הזבל
במיוחד בקיץ כשאין תחלופת אוויר גבוהה

• הוסף לסימניות
תקציב העיריה עבר השנה את ב- שני מיליארד ש"ח!!
למי שמבין זה המון וידוע שהיא העיריה הכי עשירה
אך גם הכי מושחתת!!
לשם השוואה בעירית ראשון לציון (מהערים הגדולות בארץ) ישנם כחמישית עובדי עירייה מאשר בני ברק!!
על זה מוציאים את הכסף! על תפקידים למקורבים על דילים לקהילות כדי שישתקו
ובשיחות עם בעלי עסקים ותיקים מהעיר (30-40 שנה) סיפורי הזוועות על השחיתויות בעיר כולל שמות ומקומות והוכחות הם בלתי נתפסים
ולגבי מי שכתב להתלונן כל יום ב-106 ולנדנד להם-
למה מישהו שילם לי כסף כדי שאעבוד בתלונות לעירייה?
יש לנו חיים והם לא אמורים לכלול כל היום תלונות!!

• הוסף לסימניות
בסך הכל בפעם הבאה שתראה את המשאית ליד הפועל היכן שעומד ישנו צינור ברזל שנראה כמו ברז גינה בערך רק גדול יותר ששם מתנקז כל המיץ אשפה מה שהפועל עושה בשביל להפחית ממשקל האשפה ועוד כמה סיבות הוא מרוקן את לכביש בפעם הבאה תצעק עליו לסגור מייד אחרת אתה תזמין לו משטרה או ש.....
והדבר ייפסק זה קורה בעוד ערים חרדיות בסך הכל משהו קטן שנועד לפני שפיכת תכולת המשאית לעשות ריקון לביוב והם עושים לנו את זה מתחת לבית

זה לא שהפועל מנקז, זה זורם באופן קבוע.

תוכל לראות שובל רטוב ארוך ומצחין ממיץ טיטולים ושאר מרעין בישין.
נדמה לי שזה בעיקר ג"כ בעליות. אז המשאית במצב אלכסוני, מה שגורם יותר לשפיכה של הנוזלים לכל אורך העליה.

• הוסף לסימניות
כתושב בני ברק, יש שיפור עצום בניקיון בשנה האחרונה.
כל יום! עובר רכב נקיון ומטאטא את הרחוב, כל יום! מגיעים ומנקים צוותים עם טרקטורונים ומנקים את הגינות. ואחרי שנים שיד אדם לא נגעה בסביבת המגורים שלנו, הרחוב נראה נקי ממש.
יש את הנציגים של הרובע שעושה רושם שחלקם לפחות מנסים לעזור כמיטב יכולתם. אישית, פניתי אליהם במספר הזדמנויות והבעיות נפתרו יחסית מהר.
כן, יש עוד הרבה מה לשפר אבל לפחות יש שינוי משמעותי בחלק הזה.
לגבי הנושא שהוזכר, אכן זה בעיה רצינית וגם אני שמתי לב לזה. צריך לנער את האחראי ואם ישים לב שאנשים אכפתיים יתכן והמצב גם בזה ישתפר.

• הוסף לסימניות
ובלי קשר יש באמת בעיה לחרדים בבני ברק שיש בעיות והם שותקים

פעם נסעתי באוטובוס בתוך העיר והנהג נסע בצורה הזויה (בעיה גם עם האוטובוסים החשמליים שמאיצים ברגע למהירות ממש גבוהה והנהגים ערבים זה נראה שהם עושים את זה בכוונה) כל רגע כמעט עשה תאונה וכמעט מישהו נפל (ויש מלא נשים וילדים קטנים) ואז גם לא פתח את הדלת בתחנה למי שחיכה!! אותי זה ממש הכעיס והנשים מסביב אמרו כן זה נהג קבוע
לא הבנתי מחכים שיקרה אסון?!? באותו רגע פתחתי פנייה במשרד התחבורה עם תלונה

אמרתי להם תתלוננו! אמרו לי אין מה לעשות אין לנו טלפון חכם עד שמגיעים הביתה כבר עסוקים בדברים אחרים
מניסיון מנסיעה בערים לא-חרדיות, גם שם יש קומץ קטן ממש שמגיש תלונות למשרד התחבורה

• הוסף לסימניות
בני ברק היא מקרה אבוד לכל הדעות .

רק משיח כנראה יוכל לגאול את העיר מחסרונותיה וגרעונותיה.

חבל על המחשבה שמשהו ישתנה לטובה בכל התחומים הללו בעיר.​
חלק מהעניין האבוד זה התושבים שחושבים שאפשר לשפר בה את הנקיון, ולעשות אותה פורחת ומוריקה כמו שוויץ
:ROFLMAO:
...​

• הוסף לסימניות
תקציב העיריה עבר השנה את ב- שני מיליארד ש"ח!!
למי שמבין זה המון וידוע שהיא העיריה הכי עשירה
אך גם הכי מושחתת!!
לשם השוואה בעירית ראשון לציון (מהערים הגדולות בארץ) ישנם כחמישית עובדי עירייה מאשר בני ברק!!
על זה מוציאים את הכסף! על תפקידים למקורבים על דילים לקהילות כדי שישתקו
ובשיחות עם בעלי עסקים ותיקים מהעיר (30-40 שנה) סיפורי הזוועות על השחיתויות בעיר כולל שמות ומקומות והוכחות הם בלתי נתפסים
חבר של בעלי מהישיבה מקבל הוא ואשתו 7000 כל חודש משכורת כל אחד
מבלי לעשות כלום כמובן
רק בגלל שאבא שלו מקומבן בעירייה
אולי זה דבר ידוע בעירייה
אבל אותי זה מזעזע

• הוסף לסימניות

לא ראיתי מישהו שכתב שהוא פנה ל106 עדיין

• הוסף לסימניות
השינוי נדרש בכל העובדים בעיר הזאת
חבר של בעלי מהישיבה מקבל הוא ואשתו 7000 כל חודש משכורת כל אחד
מבלי לעשות כלום כמובן
רק בגלל שאבא שלו מקומבן בעירייה
אולי זה דבר ידוע בעירייה
אבל אותי זה מזעזע
אני לא רוצה ליידע אותכם אבל ישנם רבים רבים שאין קשר לעירייה (בני ברק)ומקבלים משכורת רכב וכו ממשבקים נהגי רבנים למיניהם ועוד היד נטויה שמות ? ההודעה תימחק אז בלי

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
אני לא רוצה ליידע אותכם אבל ישנם רבים רבים שאין קשר לעירייה ומקבלים משכורת רכב וכו ממשבקים נהגי רבנים למיניהם ועוד היד נטויה שמות ? ההודעה תימחק אז בלי
ברור שזה קיים בעוד תחומים,
אבל מדברים כאן על עיריית בני ברק

• הוסף לסימניות
זה לא שהפועל מנקז, זה זורם באופן קבוע.

תוכל לראות שובל רטוב ארוך ומצחין ממיץ טיטולים ושאר מרעין בישין.
נדמה לי שזה בעיקר ג"כ בעליות. אז המשאית במצב אלכסוני, מה שגורם יותר לשפיכה של הנוזלים לכל אורך העליה.
אני לא אוהב לכתוב לקשיי הבנה אבל הברז כפי שתראו בתמונה ידית מי שפותח זה הפועל
לפי הסדר הם אמורים לפנות את זה בביוב שיש ליד מדחסניות
מה שאתה רואה שזה נוזל כל הזמן כי הוא משאיר פתוח כל הזמן אז בעלייה ישנה טיפה יותר אם כי לא משמעותי כי גם ככה זה ממוקם בתחתית האשפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה