תושבי חיפה/הקריות - זקוקים לעזרתכם בדחיפות!!!

• הוסף לסימניות
אנחנו ירושלמים, והגענו לביקור בחיפה ושכחנו את הטלפון במטרונית. כרגע הוא נמצא במחלקת האבידות של סופרבוס בסניף של הקריות. מי שיש לו אפשרות לקחת אותו משם ולהעביר לנו בדרך כ"ש - יהי' זה חסד עצום בשבילנו!!! אפשרי אף בתשלום.
בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
אני חייבת לספר לכם איזו זכות גדולה יש ל @איששלוש כי בגללו הייתי במקום הנכון בזמן הנכון.

נסעתי לתחנה האחרונה של המטרונית בקרית מוצקין כדי לקחת את הטלפון ותוך דקה הוא היה אצלי ביד.
רק יצאתי מהמשרד והגיע מטרונית קו 3. שני אנשים עלו בדלת הקדמית ואשה מבוגרת עם מקל ניסתה לעלות מהדלת האחורית אבל נפלה על הכביש ולא הצליחה לקום. אף אחד לא שם לב אליה חוץ ממני והנהג כבר התחיל לסגור את הדלת אבל אני צעקתי לו שיחכה כי מישהי נפלה. רצתי אליה והנהג גם ירד וביחד עזרנו לה לקום ולעלות על המטרונית.
אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם לא הייתי שם כי אנשים בקושי עוברים שם, רק אוטובוסים כל כמה דקות.

כנראה ש @איששלוש היה צריך לשכוח את הטלפון שלו במטרונית כדי שאני אהיה שם בדיוק באותו רגע.

• הוסף לסימניות
אני חייבת לספר לכם איזו זכות גדולה יש ל @איששלוש כי בגללו הייתי במקום הנכון בזמן הנכון.

נסעתי לתחנה האחרונה של המטרונית בקרית מוצקין כדי לקחת את הטלפון ותוך דקה הוא היה אצלי ביד.
רק יצאתי מהמשרד והגיע מטרונית קו 3. שני אנשים עלו בדלת הקדמית ואשה מבוגרת עם מקל ניסתה לעלות מהדלת האחורית אבל נפלה על הכביש ולא הצליחה לקום. אף אחד לא שם לב אליה חוץ ממני והנהג כבר התחיל לסגור את הדלת אבל אני צעקתי לו שיחכה כי מישהי נפלה. רצתי אליה והנהג גם ירד וביחד עזרנו לה לקום ולעלות על המטרונית.
אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם לא הייתי שם כי אנשים בקושי עוברים שם, רק אוטובוסים כל כמה דקות.

כנראה ש @איששלוש היה צריך לשכוח את הטלפון שלו במטרונית כדי שאני אהיה שם בדיוק באותו רגע.
סיפור בשביל ר' מיילך בידרמן/ הרב חיים זאיד

• הוסף לסימניות

מרגשת
זה מה שנקרא מגלגלים זכות על ידי זכאי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה