דרוש מידע תושבי מודיעין עילית! גם אצלכם זרם המים חלש?

• הוסף לסימניות
כל שבוע ביום שישי אחה"צ זרם המים הולך ונחלש עד כדי זרזיף! ובחצי שעה האחרונה לפני שבת זה נהיה בלתי נסבל!
גם אצלכם?
ובאיזה איזור?
עריכה: יש לציין זה נהיה ככה רק בחודש-חודשיים האחרונים

• הוסף לסימניות
כל שבוע ביום שישי אחה"צ זרם המים הולך ונחלש עד כדי זרזיף! ובחצי שעה האחרונה לפני שבת זה נהיה בלתי נסבל!
גם אצלכם?
ובאיזה איזור?
עריכה: יש לציין זה נהיה ככה רק בחודש-חודשיים האחרונים
באיזה איזור?
בגבעה הדרומית אני לא רואה בעיה.

• הוסף לסימניות
ככה זה כולם מתקלחים\שוטפים תבית\שוטפים כלים...
ואז יורד הלחץ של המים

• הוסף לסימניות
זה קורה בקומות גבוהות
בגלל העומס על המים
ככל שהרחוב והקומה גבוהים יותר
כך הבעיה גדולה יותר

• הוסף לסימניות
זה קורה בקומות גבוהות
בגלל העומס על המים
ככל שהרחוב והקומה גבוהים יותר
כך הבעיה גדולה יותר
אני גר באיזור נמוך-בקומה גבוהה
ובכל זאת יש לי זרם חלש

• הוסף לסימניות
גם אצלנו בברכפלד.
דיברתי עם מנהל פרויקטים של חברת מקורות,
והוא אמר לי שהעומס הגדול ביותר בערים חרדיות-
קורה בערב שבת.

לא יודעת ממה זה נובע, כי בעיקרון יש בריכה שהמים יוצאים ממנה בזמני עומס.
אבל יש בניינים שיש בהם משאבות, ומכבים לפני שבת,אז אולי שכן שלכם מכבה אותה בדיוק אז...

• הוסף לסימניות
כמה יחידות דור התווספו לבנין שלך לאחרונה?
אולי יש קשר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה