- הוסף לסימניות
אצלי כןאצלינו זה לא חלש...
אנחנו מ- B
אני גם מ- B
אצלי כןאצלינו זה לא חלש...
אנחנו מ- B
כבר אין איפהאתה בטוח ממודיעין עילית?![]()
בברכפלדבאיזה איזור?
בגבעה הדרומית אני לא רואה בעיה.
היחידות זה כבר שנים. הזרם החלש ממש עכשיו.אצלינו נורא ואיום. סוף יהודה הנשיא בברכפלד.
קומה 4.
ואכן נוספו לבנין ב6 שנים האחרונות 8 יחידות![]()
לא אמורים לכבות אם זה בפיקוח שבתגם אצלנו בברכפלד.
דיברתי עם מנהל פרויקטים של חברת מקורות,
והוא אמר לי שהעומס הגדול ביותר בערים חרדיות-
קורה בערב שבת.
לא יודעת ממה זה נובע, כי בעיקרון יש בריכה שהמים יוצאים ממנה בזמני עומס.
אבל יש בניינים שיש בהם משאבות, ומכבים לפני שבת,אז אולי שכן שלכם מכבה אותה בדיוק אז...
אז איך זה רק בתקופה האחרונה? (ממתי שגמרו לתקן את ה"אוצר מים חיים")ומאד הגיוני שבשעות לחץ אין מים,
לכן אצלנו בבנין יש שכן שמכבה את המשאבות בערב שבת.בלי קשר
קראתי בשבת מאמר על בעיית לחץ המים בבתים חדשים
אין יותר חיבור למגדלי מים והכל מוזרם עם משאבות לבתים
מה שגורם לבעיה הלכתית חמורה בהרבה בתים ללא ידיעת הדיירים
אצל ההורים שלי תמיד היהאז איך זה רק בתקופה האחרונה? (ממתי שגמרו לתקן את ה"אוצר מים חיים")
ככל הנראה יש לכם בגג בריכת אגירה והמים שם מספיקים לכל השבתלכן אצלנו בבנין יש שכן שמכבה את המשאבות בערב שבת.
לא הבנתי בדיוק איך זה עובד, אני רק יודעת שהוא אחראי על זה.
כי זה נהיה רק בתקופה האחרונהלמה זה לא הגיוני?
והזרם נהיה יותר חלש בגלל זהלכן אצלנו בבנין יש שכן שמכבה את המשאבות בערב שבת.
לא הבנתי בדיוק איך זה עובד, אני רק יודעת שהוא אחראי על זה.
זה תלוי בקומה.בברכפלד-
אין בעיה
יתכןזה תלוי בקומה.
אני גרה בברכפלד והמצב נורא!!
לא רק ביום שישי אלא כל השבוע, בשעת מקלחות 19:00-21:00
אני גרה בקומה 6
אין לנו משאבות בכלל
כנראה תלוי באיזורכי זה נהיה רק בתקופה האחרונה
תמיד היה נחלש קצת ביום שישי אבל בתקופה האחרונה זה בלתי נסבל!
(יש לנו מכשיר תמי 4 שלא עובד בשעה-שעתיים לפני שבת, בגלל לחץ המים הנמוך)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים