תח"צ תושבי מודיעין עילית (ולא רק..): מערכת חדשה לניטור ובירור לתחבורה ציבורית

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נשמח להסבר איך להשתמש בזה כדי שזה אולי ישפר את מצב התחבורה במודיעין עילית

• הוסף לסימניות
איפה יש במיקודרך אופציה לשמוע אם אוטובוס סטה ממסלולו או דילג על תחנה?
רק אם יש מידע קיים במערכת זה מושמע?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
היה לי היום שהתקשרתי ואמרו לי על קו שהוא יצא בעוד 35 דק' וידיע לתחנה בעוד 40 דק' , אבל אחרי 5 דק' הוא הגיע, וגם אחרי רבע שעה היה אמור לצאת עוד נסיעה.

בנוסף
עדיין יש קטע שהוא אומר "הקו נמצא בתחנה" למרות שהוא בכלל לא נראה באופק הקרוב
לא ברור מה הבאג

• הוסף לסימניות
עדיין יש קטע שהוא אומר "הקו נמצא בתחנה" למרות שהוא בכלל לא נראה באופק הקרוב
לא ברור מה הבאג
הוא מתבסס על שידור אות שהוא מקבל מהאוטובוס בערך אחת לדקה ולפי זה משער שתוך דקה האוטובוס כנראה כבר הגיע לתחנה.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות במיקודרך לפתוח פניה על נסיעה שלא בוצעה?

• הוסף לסימניות
יש אפשרות במיקודרך לפתוח פניה על נסיעה שלא בוצעה?
אני ניסיתי לדווח על נסיעה שבוצעה ללא הפעלת GPS, אבל המערכת של מיקודרך לא מצאה את הנסיעה הזו...

• הוסף לסימניות
אני נסיתי לפתוח פניה על נסיעה שלא בוצעה, הייתי בתחנה והאוטובוס לא יצא
ובמערכת בדק את הפרטים ולא נתן לי לפתוח פניה
זה אמר שהאוטובוס עבר וגם באיזה דקה עבר
אבל תכל'ס, אני בתחנה והאוטובוס 100% לא עבר...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה