תח"צ תושבי מודיעין עילית (ולא רק..): מערכת חדשה לניטור ובירור לתחבורה ציבורית

• הוסף לסימניות
אני נסיתי לפתוח פניה על נסיעה שלא בוצעה, הייתי בתחנה והאוטובוס לא יצא
ובמערכת בדק את הפרטים ולא נתן לי לפתוח פניה
זה אמר שהאוטובוס עבר וגם באיזה דקה עבר
אבל תכל'ס, אני בתחנה והאוטובוס 100% לא עבר...
אבל במקרה כזה, באמת אין טעם בפתיחת פניה מול משרד התחבורה
כי המשרד גם יענה את אותה התשובה, והמפעיל לא יקנס על החריגה.

• הוסף לסימניות
אבל במקרה כזה, באמת אין טעם בפתיחת פניה מול משרד התחבורה
כי המשרד גם יענה את אותה התשובה, והמפעיל לא יקנס על החריגה.
אבל משהו קרה, או שלא שידר ואז זה יכול להיות גם אי ביצוע או ששינה מסלול או שנסע ללא שילוט

• הוסף לסימניות
אבל משהו קרה, או שלא שידר ואז זה יכול להיות גם אי ביצוע או ששינה מסלול או שנסע ללא שילוט
אם הוא לא שידר, המערכת לא הייתה מזהה את זה כביצוע

אם @יוסף מ. היה כותב מה היו פרטי האירוע, היינו יכולים לנסות ולתחקר את האירוע דרך דאטה בוס ולהבין מה באמת קרה פה.

• הוסף לסימניות
אני נסיתי לפתוח פניה על נסיעה שלא בוצעה, הייתי בתחנה והאוטובוס לא יצא
ובמערכת בדק את הפרטים ולא נתן לי לפתוח פניה
זה אמר שהאוטובוס עבר וגם באיזה דקה עבר
אבל תכל'ס, אני בתחנה והאוטובוס 100% לא עבר...
תרצה לכתוב קו תאריך ושעה + כיוון נסיעה?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי איך מתלוננים דרך המערכת, ואיך זה שתושבים יודעים איפה האוטובוס עוזר לעירייה לטפל בבעיה
שיסתכלו בדאטאבוס, יהיה להם את כל הנתונים ברגע
האם השתמשת בדאטבוס וראית שהפרטים מדויקים מיקומי האטובוסים ?.הלוואי שימציאו קו טלפוני עם המידע שיש באתר של דאטבוס כי רובנו משתמשים בטלפון כשר ! הלוואי שמישהו יקים מערכת כזו!

• הוסף לסימניות
ראיתי באתר דאטבוס בתוך קטגוריה חיפוש נסיעות שלא בוצעה נסיעות שיצאו בלי שהיה תיכנון שהם יצאו כלומר נסיעה שלא תוכננה .איך קורה דבר כזה יתכן שיש תיגבור אם כן מב בלי הודעה מוקדמת ?

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף
אני הגשתי כבר עשרות פניות דרך מיקודרך
לא שאני חושב שזה באמת עוזר משהו

אבל יש הרבה פעמים של אוטובוסים שלא יוצאים והמערכת לא מזהה
זה רק עם המערכת זיההתה שהאוטובוס לא יצא רק אז היא נותנת לך להגיש תלונה שהוא לא יצא או איחר
אני לא מבין למה אנחנו צריכים להיות באמצע
אם הם יודעים שאוטובוסים לא יצאים למה צריך להגיש תלונה [נורא מוזר]

• הוסף לסימניות
מה שאני דווקא מאוד אהבתי בקו הזה (בשונה מקל קו וכל האתרים שאני מכיר למיניהם)- שהוא אומר בזמני הנסיעות כמה אוטובוסים צפויים לצאת מתחנת המוצא בכל שעה.
הדבר קריטי ביותר בזמני עומס (כבין הזמנים וכדו'), שהוא (לדעתי, היחיד) שיודע להגיד כמה אוטובוסים בדיוק יצאו.

• הוסף לסימניות
אני מבין מה אתה אומר. נראה לי שזה רק בשלוחה 3 אחרי שמנסים להגיש תלונה והמערכת הזו עובדת רק בביתר עילית ובמודיעין עילית. למעט שלוחה 1- מתי יגיע האוטובוס לתחנה וכדומה שעובדת בכל הערים

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרף
אני הגשתי כבר עשרות פניות דרך מיקודרך
לא שאני חושב שזה באמת עוזר משהו

אבל יש הרבה פעמים של אוטובוסים שלא יוצאים והמערכת לא מזהה
זה רק עם המערכת זיההתה שהאוטובוס לא יצא רק אז היא נותנת לך להגיש תלונה שהוא לא יצא או איחר
אני לא מבין למה אנחנו צריכים להיות באמצע
אם הם יודעים שאוטובוסים לא יצאים למה צריך להגיש תלונה [נורא מוזר]
לדעתי כמובן שהחלק העיקרי בקו הזה הם דברים שאי אפשר לנטר כמו אי עצירה, התנהגות נהג וכדו'. אבל גם לגבי אי ביצוע, זה נכון שהם יכולים להוציא את הנתונים הגולמיים של חוסר בביצועים, אבל כשיש גם תלונות מנוסעים שזה פגע בהם יש לזה יותר משמעות וכוח.
בלי תלונות הנוסעים, יכול להיווצר רושם שהמצב "בסדר", נכון שלא יצא, אבל זה כנראה לא כזה נורא, עובדה שאף אחד לא התלונן...
אבל כשיש תלונות מהנוסעים עצמם זה כבר נשמע אחרת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה