דרוש מידע תו הזהב-שואב רובוטי

• פותח הנושא ot!
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה הקשר בינהם?
יש לי כרטיס תו הזהב של 1000 ש"ח ואני רוצה לקנות בו שואב רובוטי-
אפשר לקנות בו בשופרסל, וראית גם חנות בשם שקם אלקטריק
אשמו לשמוע את דעתכם על הדגמים האפשריים:
בשופרסל אני רואה רק את דגמי הS50 /S50 MAX
ב1300 ו1400
www.shufersal.co.il

ROBOROCK S5 MAX

www.shufersal.co.il
www.shufersal.co.il
האם מחיר הןגן
או שעדיף לחפש את ה60?

עכשיו אני רואה גם את ה-
www.shufersal.co.il

שואב רובוטי Mi Mop Pro

www.shufersal.co.il
www.shufersal.co.il

עדיף יותר?

בשקםאלקטריק יש גם את הדגם
שואב אבק ושוטף רובוטי VIOMI SE 141016H
ב1319
https://www.shekem-electric.co.il/hwml-lbit-vmvcri-pnai/hwml-lbit/wvabim-rvbvtiim/260481.html
או דגם אחר
או https://www.shekem-electric.co.il/hwml-lbit-vmvcri-pnai/hwml-lbit/wvabim-rvbvtiim/264257.html
יש שם עוד אבל יקרים יותר
האם יש משהו בטווח הצמחירים הזה ששוה?

• הוסף לסימניות
ה S5 מצוין לטעמי לטאטוא.
הניגוב לא מחליף שטיפה.
הוא לא מוריד לכלוכים דביקים.
אבל במקום מטאטא- חבל"ז.

• תודה
Reactions: ot!
  • הוסף לסימניות
השאלה אם הS6
טוב יותר, נגיד שוטף יותר טוב או משהו אחר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה