- הוסף לסימניות
כתוב שתקף עד סוף 12.21לכל מי שכתבו שנתן תו ירוק, זה עם העיצוב הישן או החדש?
העיצוב הישן לפעמים מוצתיא אבל כבר לא תקף(מעוד כמה ימים)
כתוב שתקף עד סוף 12.21לכל מי שכתבו שנתן תו ירוק, זה עם העיצוב הישן או החדש?
העיצוב הישן לפעמים מוצתיא אבל כבר לא תקף(מעוד כמה ימים)
טוב הלכתי להוציא לנו תו ירוק שיהיה על כל צרה...
אני מחוסנת 3- תו בתוקף עד 2.2021
בעלי מחלים ואחר כך מחוסן 1, בדיוק כפי הנדרש-
התו בתוקף עד 11.10.21. בלבד. (סה"כ הגיוני, הוא התחסן מיד אחרי פסח..)
ואם בא לנו לצאת למסעדה ב-12.10.21 אז אין?!
מצב אבסורדי למדי.
בפרט שאין באמת פתרונות גם עבור אנשים שומרי חוק כמוהו.
לא חייב של בעל מספר הזהות, אם זה ילדים למשל, גם בוגרים, עדיין אפשר על הטלפון של ההורים והמייל שלהם.שימי לב שהטלפון הוא של בעל מס' הזהות. וגם המייל
מחלימים פשוט יתחילו לקבל חיסון שני אחרי חמישה חודשים או חצי שנה מהראשוןטוב הלכתי להוציא לנו תו ירוק שיהיה על כל צרה...
מצב אבסורדי למדי.
טוב הלכתי להוציא לנו תו ירוק שיהיה על כל צרה...
מצב אבסורדי למדי.
במקרה זהה: אכן נתן לי להוציא תו ירוק, בתוקף מ4.10 עד סוף השנה.
על פי הכללים לא היה אמור להיות לי. ייתכן שזו תקלה?
התו הזה לא בתוקףהצלחתי להוציא תו ירוק-
בדיקה סרולוגית לפני חצי שנה וזהו.
התקשרתי למשרד הבריאות ושאלתי האם התו הזה באמת תקף ותקין ואפשר להשתמש בו.
הנציג הסביר לי שאין סיכוי שקיבלתי תו ירוק,
אמרתי לו שיש לי מסמך יפה שכתוב שם שהוא תקף מה4.10 ועד ה31.12, ואם לא אכפת לך, הוצאתי את זה מהאתר הרשמי של משרד הבריאות, המשרד שאתה עובד בו, והייתי רוצה לדעת אם הוא תקין.
אם אני יכולה להכנס למסעדה איתו, למשל.
הוא אומר לי "אני לא יודע, תנסי להכנס למסעדה ותראי אם נותנים לך"
עם איזה עיצוב?עבד הרגע, לא הייתי מאומת, עשיתי סורולוגית בינוא' ועל סמך זה אני נחשב מחלים, קיבלתי הרגע תו ירוק עד סוף השנה
איך?אני לא מחלימה ועבר למעלה מחצי שנה מהחיסון השני שקיבלתי והצלחתי הרגע לקבל תו ירוק עם העיצוב החדש בתוקף עד ה18/10
התחסנת חיסון אחד?
אין לי מושג... ניסיתי ופשוט הלך, אבל התוקף זה לא להרבה זמן.איך?
גם ליאני הייתי חולת קורונה בינואר ולא התחסנתי עדיין ונתן לי עשיו שוב תו ירוק עד סוף דצמבר
ילדים מחלימים יקבלו תו ירוק בלי הגבלה.באמת מעצבן.
יהיו חייבים למצוא לזה פתרון,
בפרט שיש עוד המון באותו מצב.
יש הרבה ילידם בגילאי 3-12 שבאמצע לימודים (נניח של שחיה),
והם לא היו חולים, לא סורולוגים או סורולוגים ופג התוקף - ולכן אין להם תו ירוק !
מה אמורים לעשות?
בדיקה לפני כל שיעור - אהממ... מעצבן קצת.
ילדים מחלימים יקבלו תו ירוק בלי הגבלה.
כך שאל אתמול חה"כ מקלב שיח' את הגב' פרייס שתחי', וכך ענתה לו.מחלימים אחרי בדיקת PCR? (חיובי ושלילי)
מאיפה המידע?
אני הבנתי שהתוקף פג ביחד עם כולם.
חשבתי שהמוקדים של העיריות זה בשביל מי שלא נתפס בPCRאז סתם כל המחלימים רצו למוקדי העיריות כדי לעשות סורולוגי...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים