מידע שימושי תו ירוק על פי בדיקה סרולוגית במכבי

• הוסף לסימניות
הבן שלי עשה סרולוגי במכבי ויצא עם נוגדנים גבוהים משמע היה חולה.
דיברתי עם משרד הביאות לצורך הפקת התו והם אמרו לי שהקופה צריכה לעדכן זאת ואז הם יפיקו לי תו ירוק.
אבל הרופא בקופה טוען שהוא לא צריך לעדכן כלום.
שאלתי, האם מישהו יודע מה עושים?
האם מישהו עשה סרולוגי בזמן האחרון במכבי והפיק תו ירוק אחכ?
אשמח לתשובות על סמך הניסיון.

• הוסף לסימניות
עוקב
אגב,
בדיקה סרולוגית במכבי עולה כסף?

• הוסף לסימניות
עוקב
אגב,
בדיקה סרולוגית במכבי עולה כסף?
לא עולה.
צריך המון סייעתא דשמייא ליפול על הרופא הנכון שייתן בלי בעיה.
למרות שהבנתי שמשרד הבריאות חסם את האפשרות לקבלת סרולוגי דרך קופות חולים.

• הוסף לסימניות
לא עולה.
צריך המון סייעתא דשמייא ליפול על הרופא הנכון שייתן בלי בעיה.
למרות שהבנתי שמשרד הבריאות חסם את האפשרות לקבלת סרולוגי דרך קופות חולים.
מעניין כי הרופאה שלי רצה לתת לבת שלי רק שהמערכת לא נתנה לה?!
בכל אופן זה מתעדכן לבד למשרד הבריאות מניסיון בילדים האחרים.

• הוסף לסימניות
מעניין כי הרופאה שלי רצה לתת לבת שלי רק שהמערכת לא נתנה לה?!
בכל אופן זה מתעדכן לבד למשרד הבריאות מניסיון בילדים האחרים.
עכשיו ממש חסמו את האפשרות.
תוך כמה זמן התעדכן לכם במשרד הבריאות?
האם אתם בקופח מכבי?

• הוסף לסימניות
אם חסמו את האפשרות לעשות דרך הקופה
אז איפה כן ניתן לעשות סרולוגי??

• הוסף לסימניות
דיברתי עם משרד הביאות לצורך הפקת התו והם אמרו לי שהקופה צריכה לעדכן זאת ואז הם יפיקו לי תו ירוק.
אני עשיתי שבוע שעבר, והרופא הוציא לי אישור החלמה, וזה התעדכן ישר במשרד הבריאות

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי, החל מאוקטובר מי שיצא עם סרולוגיה חיובית אבל לא היתה לו בדיקת PCR חיובית אינו זכאי לתו ירוק, אלא אם כן התחסן

החל מ־3 באוקטובר 2021: שינויים בתו הירוק
• מחוסן בשתי מנות - התו הירוק יהיה תקף למשך חצי שנה החל משבוע לאחר קבלת המנה השנייה של פייזר, או החל משבועיים מקבלת המנה השנייה של מודרנה.

• מחוסן בשלוש מנות - התו הירוק יהיה תקף למשך חצי שנה החל משבוע לאחר קבלת המנה השלישית.

• מחלים - התו הירוק יהיה תקף למשך חצי שנה ממועד קבלת אישור החלמה. כדי להאריך את תוקף התו מעבר לכך יהיה צורך בקבלת מנת חיסון אחת.

• מי שנמצא חיובי בבדיקה סרולוגית - התו הירוק יהיה תקף למשך חצי שנה מקבלת מנת חיסון שניתנה לאחר הבדיקה.

מי שנמצא חיובי בבדיקה סרולוגית ולא קיבל מנת חיסון אחת לפחות - לא יהיה זכאי החל מ־3 באוקטובר לתו ירוק על סמך בדיקה סרולוגית בלבד.

• הוסף לסימניות
זה אוטומטי במערכת, גם לבת שלי היה כך והוצאתי לה תו ירוק במערכת האוטומטית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה