תזכורת: איסוף מטרנה למשפחות נזקקות!!

• הוסף לסימניות
אני רק מזכירה לכולם שכמדי שנה, חברת מטרנה יוצאת במבצע שעל כל 4 כפיות מטרנה או על כל 4 שקיות דייסת מטרנה שמביאים לה - היא תורמת מוצר אחד לנזקקים..

אז - אם אנחנו משלמים כ"כ הרבה כסף על האוכל של הקטנטנים שלנו - שלפחות יצאו מיזה דברים טובים..:rolleyes:

ולבנתיים - עד שמישהו יכתוב למי צריך לשלוח ועד מתי - תתחילו לאסוף........

תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
לחסדי נעמי, יש להם נידת איסוף.. ואפשר גם בדואר רח' בר יוחאי 10 בני ברק. ואם אני לא טועה זה עד טו' באדר (א'?)
תזכו למצוות.
(שנה שעברה לא הספקתי לשלוח ושמרתי במשך כל השנה בשביל עכשיו...)

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי, הם הפסיקו את הדבר הזה. כך אמר לי אחד הנציגים שאסף להם. צריך לבדוק את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוכון;516383:
למיטב ידיעתי, הם הפסיקו את הדבר הזה. כך אמר לי אחד הנציגים שאסף להם. צריך לבדוק את זה.

משהו יודע? יש לי עשר כפיות בערך

• הוסף לסימניות
המבצע מפורסם בעיתונים, כך שבטוח שלא הפסיקו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Stylee;516314:
לחסדי נעמי, יש להם נידת איסוף.. ואפשר גם בדואר רח' בר יוחאי 10 בני ברק. ואם אני לא טועה זה עד טו' באדר (א'?)
תזכו למצוות.
(שנה שעברה לא הספקתי לשלוח ושמרתי במשך כל השנה בשביל עכשיו...)
תודה על המידע!

ובאמת חשבתי שלשנה הבאה אני אתכונן מראש... חבל על הכפיות שנזרקות לפח - אם זה יכול לעזור לעוד ילדים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosher2005;516586:
המבצע מפורסם בעיתונים, כך שבטוח שלא הפסיקו.
אתה בטוח ?
היה לי עשרות (!) כפיות וזרקתי אותם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוכון;517246:
אתה בטוח ?
היה לי עשרות (!) כפיות וזרקתי אותם.
זרקת?? זה בכלל חבל...
כי תמיד יהיה גם שנה הבאה! (זה כבר 10/12 שנה ברציפות)

אגב, התודה בטעות.

• הוסף לסימניות
כתבתי כבר, שאחד הנציגים האוספים אמר לי שהם הפסיקו עם זה ואין מה לעשות עם זה. אז זרקתי.
אגב, התודה לא בטעות.

• הוסף לסימניות
גם אם מפסיקים מפעם לפעם יש מבצע של שילב ומטרנה שמביאים כפיות ומקבלים שמונצע'ס... בכל אופן כאן זה ודאי הרבה יותר שווה כי מישהו מקבל בודאות מטרנה מה שבשילב אולי אפשר לזכות ב25 אחוז הנחה על...

• הוסף לסימניות
כן. היה מבצע בשילב. דוקא היה אמור להיות שוה. (לפני כשנה. קצת פחות) מי שהיה מגיע עם 2 או 4 כפיות היה מקבל משהו. כבר לא זוכר מה. הם כתבו במפורש שאין הגבלה. רציתי לבוא עם כל החבילה, והם אמרו לי שבגלל שהיה עומס (שילב בצומת שילת, ליד קרית ספר. בטח שיהיה עומס.....:) ) אז הם מאפשרים לכל אחד להביא רק שני כפיות. לא טרחתי בשביל זה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה