כללי תזכורת: הצהרת עוסק פטור - היום!

• הוסף לסימניות
להיכן צריך להעביר את ההצהרה? (אם לא דרך האתר?)

• הוסף לסימניות
אפשר להגיש עד ה31 לינואר, דהיינו יש גם את מחר.

• הוסף לסימניות
תודה על התזכורת
איך אני יודעת מה הסיסמא שלי?
תמיד הגשתי פיזית, עכשיו אני מעדיפה דרך האתר

• הוסף לסימניות
מה זה הצהרת עוסק פטור?

• הוסף לסימניות
הסיסמא הראשונית מופיעה על טופס שרשות המיסים שולחת לעסק בסוף השנה "הצהרת עוסק פטור".

• הוסף לסימניות
תודה רבה
עזרת לי מאוד!

• הוסף לסימניות
אם יש לי עוסק פטור, אני צריכה להצהיר על משהו??
או שמדובר בדו"ח השנתי? ולזה נראה לי יש עוד כמה חודשים

• הוסף לסימניות
גם אני תמיד הגשתי את הדוח השנתי מאוחר יותר...

שאלה חשובה!
האם הקבלות חייבות להיות לפי הסדר?
כלומר יש לי קבלה בפנקס על תאריך 17.12.13
ונזכרתי שעדיין לא הוצאתי כמה קבלות בתאריכים מוקדמים יותר
(אפ' לפני כמה חודשים)
אני רוצה לכתוב אותן בתאריך המוקדם, שלא הכל יהיה בחודש האחרון,
אפשר ?
או שהפנקס ומספרי הקבלות חייב להיות לפי סדר התאריכים

יש לי עוסק פטור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה